Uprava Partizana oči u oči sa Stojketom i ''Bambijem'', u čemu je problem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 26.06.2019.
08:46
Izvor: Sportske.net

I sve to u poluvremenu jučerašnje utakmice.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Partizan je juče u Užicu odigrao prvu kontrolnu utakmicu na aktuelnim letnjim pripremama.

Crno-beli su poraženi od podgoričke Budućnosti sa 1:0, a posle meča trener Milošević je, iako mu rezultat nije bitan u ovoj fazi priprema, preuzeo odgovornost što je ova utakmica zakazana prerano, dok je ekipa još u uvodnom delu rada, gde je akcenat na fizičkoj pripremi.

''Žurnal'' sa te utakmice danas otkriva i još jedan zanimljiv detalj. U poluvremenu ovog meča, čelnici Partizana, predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura održali su sastanak sa dvojicom najiskusnijih prvotimaca - golmanom Vladimirom Stojkovićem i vezistom Zoranom ''Bambijem'' Tošićem.

Kako navodi pomenuti list, sastanak je održan u službenim prostorijama FK Sloboda na stadionu u Užicu, tema njihovog razgovora bila su zaostala dugovanja, a navodno je uprava obećala da će sve biti regulisano posle realizacije transfera koji se očekuju narednih dana.

Najbolji strelac Partizana Rikardo Gomeš juče nije igrao baš zbog pregovora sa Al Šaržom iz UAE i svakog dana se očekuje finalizacija tog posla od kojeg u Humskoj očekuju obeštećenje od 4 miliona evra.

Vrlo brzo bi i štoper Svetozar Marković trebalo da završi transfer u Olimpijakos, Partizanu će tu pripasti milion i po evra, a šlag na tortu je toliko najavljivani transfer Strahinje Pavlovića u Juventus koji nikako da se realizuje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 26.06.2019
16:20

Snaga i kvalitet uprave mjeri se financijskom moci koju posjeduju ili ostvare. Ako ovi opstaju samo od toga sto prodaju mlade igrace, pa onda i ja mogu biti predsjednik. Sto se tice Stojkovica i Tosica , oni su Partizanu duzni, a ne obrnuto. Ja bi se njima hladno zahvalio na suradnji.

avatar
paok
Wednesday, 26.06.2019
11:53

Onaj Vazura pre nekoliko dana izjavio da su redovne plate. Ne znam odakle mu vise snage da laze cim da neki intervju.

avatar
Peca Partizan
Wednesday, 26.06.2019
11:30

ma uprava napolje,,,,,,,,napolje i nikolic ivanovic scekic zdjelar tosic i mister kiks s markovic

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 26.06.2019
08:56

Ne, slag na tortu su transferi Zakija i Takija. Hocete li naci nekog dobrog sponzora vec jednom, ako nista drugo, a ono bar za nas stadion da nosi neko ime i da to bude marketinski isplativo?! Znam da necete, ali, zasto? Znam i zasto, ali, dokle vise tako?

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 26.06.2019
11:59

Prvo, to nije vas stadion. Bespravno ste dobili na poklon nesto sto nije vase od nekoga ko je sebi uzeo za pravo da pokloni tudje. Drugo, zar se u poluvremenu utakmice raspravlja o dugovanjima?

avatar
paok
Wednesday, 26.06.2019
15:15

Ne nego je vas. Ajde objasni kako je Marakana ili R. Mitic vas stadion. Da ga niste mozda vi licno vasim parama gradili. Oba stadiona su izgradjena u Titovo vreme i o drzavnom trosku. Kako onda nesto moze biti nase ili vase.

avatar
Wembley
Wednesday, 26.06.2019
13:43

Kada si tako pametan, prosveti nas i reci čiji je onda stadion ?

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 26.06.2019
12:26

Ako to nije nas stadion, nije ni ''RM'' vas. Prvo i poslednje. Samo da bi drugi ljudi videli, odgovoricu ti i na to drugo. Razgovara se ako ti igraci ne igraju, a niti je Stojkovic branio, niti je Tosic igrao, nijedan od njih cak nije bio ni u protokolu u Uzicu. Vise srece drugi put:-D