"Uprava, napolje" i natopljen teren - Rikardo pogađa u svim uslovima!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.05.2019.
18:32
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac crno-belih doveo je Partizan u prednost u ranoj fazi duela sa ekipom Mladosti.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Veoma važan meč igraju danas fudbaleri Partizana protiv lučanske Mladosti, ali navijači ni ovoga puta nisu prepoznali momenat i u većem broju došli na stadion.

Poseta je slaba, baš kao i na prethodnim utakmicama koje su igrane u Humskoj, a tri frakcije najvatrenijih pristalica koje su došle na stadion imaju zajedničku poruku - "Uprava napolje!".

Teren na prvi pogled izgleda dobro, ali je primetno da je natopljen vodom i to za sada zadaje ozbiljne probleme igračima oba tima.

Partizan je i pored svih otežavajućih okolnosti stigao do vođstva u 11. minutu preko Rikarda Gomeša. Reprezentativcu Zelenortskih ostrva ovo je bio osamnaesti prvenstveni pogodak u tekućoj sezoni.

Isti igrač mogao je da duplira prednost Partizana u 27. minutu ali je loše reagovao u jako dobroj situaciji pred protivničkim golom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 01.05.2019
18:40

Da li frakcije cekaju da prvo jedna kaze "uprava napolje" pa onda oni ili su slozni pa svi skupa? Kakav klub,sacuvaj boze. Valjda ce ih ugasiti i prodati to vredno zemljiste da bar nesto uzme drzava od kluba koji joj stalno uzima pare kroz istoriju da odrzava vestacki stvoreno rivalstvo sa jednim prvakom Sveta.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 01.05.2019
18:34

Znam da (vam) je ovako zvucnije, ali, preziva se Gomes. To je kao da pisete El Fardu:-D