Upoznajte Partizanovog ''Kalabu'', tek će se pisati o ovom momku...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
21:11
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Novi izdanak Partizanove omladinske škole, ove zime priključen prvom timu i za sada deluje da će na proleće imati šta da pokaže u Superligi.

Screenshot/YouTube/Danas Conference Center
Screenshot/YouTube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Mladi Strahinja Pavlović će tek u maju postati punoletan, ali svojom građom i naravno igračkim kvalitetima ostavlja utisak momka koji je potpuno spreman i pun samopouzdanja za predstojeće seniorske izazove u crno-belom dresu.

Popularni ''Kalaba'' je danas nastupio u drugom poluvremenu utakmice protiv Slovana iz Libereca na pripremama u Antaliji i upravo je on bio najbliži pogotku u utakmici u kojoj Partizan gotovo da nije stvorio šansu.

Partizan je izgubio na kraju sa 1:0, ali Pavlović ima razloga za zadovoljstvo onim što je pokazao.

''Ovo je tek moja druga utakmica, igrao sam prvo protiv Teleoptika. Zadovoljan sam kako sam odigrao i pored par grešaka, ovo je novo iskustvo za mene. Moram da budem prezadovoljan. Fudbal na seniroskom nivou se mnogo razlikuje od onog u omladinskoj konkurenciji, moraju brzo da se donose odluke, igra je brža, jača.

Ovo je bila prava proba, oni su čvrsta, jaka ekipa, nije bilo mnogo pravog fudbala, ali oni su se nešto bolje snašli", objašnjava Pavlović.

Beskompromisno se nosio sa protivničkim igračima, zadavao im je i poneki udarac.

''Ja uvek tučem, to mi nije strano, i u omladincima tučem", nasmejao se Pavlović.

Kratko je prokomentarisao i pomenutu priliku za gol koju je imao posle Đerlekovog centaršuta.

''Udario sam sa strane, nisam video gde je završila lopta, pogledaću snimak'', kaže Pavlović.

Danas se ekipi Partizana priključio i Radivoj Bosić, pojačanje iz Crvene zvezde i fudbaler koga Pavlović odlično poznaje iz omladinske konkurencije.

"Boske i ja se dugo znamo, igrali smo u reprezentaciji i dobri smo drugari. Želim mu dobrodošlicu i nadam se da će pokazati kvalitet koji ima. Vodili smo dobre bitke dok sam igrao u kadetima Teleoptiku, jednom smo pobedili stariju Zvezdu, jednom izgubili. Igrač je koji zna dosta fudbala, borben je, jak na lopti, mislim da će nam dobro doći'', zaključio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momcilo Stojanovic
Tuesday, 29.01.2019
14:22

Ono malo što je igrao protiv Slovana,dovoljno je da se vidi o kakvom potencijalu je reč.Fizički dominantan,hrabar,pokušava da odigra dugačkom loptom,sve u svemu ,ovakav štoper se odavno nije pojavio na ovim prostorima.Mislim da je fizički jači i od Blekija.Bezuslovno mu pružiti šansu i dozvoliti da stekne neophodno iskustvo.Kada ga vidite na terenu kao" nosač aviona",figura za respekt,a ima srce da se pobije i niko se sa njim neće šaliti,jednostavno neko ko mora da igra i lakše ćemo preboleti njegove greške nego greške ovih matorih,jer on će ih igranjem eliminisati ,a ovi limitirani su tu gde su i nema napred i na bolje.