Upoznajte momka koji je het-trikom u ''Zemunelu'' odveo Zvezdu u Ligu šampiona!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.06.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

On je heroj Zvezdinog čudesnog preokreta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Omladinci Crvene zvezde su proteklog vikenda uspeli da na najspektakularniji način osvoje titulu prvaka i izbore svoje mesto i u evropskoj U19 eliti.

Posle 0:3 na poluvremenu, ekipa Milana Lešnjaka krenula je na sve ili ništa protiv Partizana u ''Zemunelu'' i na kraju došla do preokreta koji će se dugo prepričavati - 4:3.

U centar pažnje posle ove spektakularne utakmice dospeo je Milan Savić, trostruki strelac za crveno-bele, momak koji je postigao odlučujući gol za konačnih 4:3 u finišu meča.

Posle zasluženog šampionskog slavlja, Savić se oglasio u izjavi za zvanični klupski sajt Crvene zvezde.

''Mislim da smo zasluženo preokrenuli rezultat u derbiju. U drugom poluvremenu smo izašli na teren i pokazali smo našu snagu, karakter i da možemo da se vratimo iz teških situacija. Uostalom, takvi smo bili tokom cele sezone i zato se na kraju i radujemo zasluženo osvojenoj tituli'', izjavio je Savić.

Ovaj momak rođen je 2000. godine, igra uglavnom kao levokrilni napadač, a član je i mlađih kategorija reprezentacije Bosne i Hercegovine.

O svom het-triku u ''Zemunelu'' nije želeo previše da priča, ali jedva čeka da na jesen zaigra u U19 Ligi šampiona sa crveno-belima.

''Stvarno nije bitno ko postiže golove, to smo pričali uvek. Mi smo tim i uvek sve postižemo zajedno i zato i jesmo došli do ovog uspeha. Krasi nas taj kolektiv i sjajna atmosfera koju imamo, a golovi su uvek samo kruna svega toga.

Mislim da nije mala stvar osvojiti titulu omladinskog prvaka za Zvezdu posle četiri godine. Osećaj je fenomenalan jer znamo koliko smo truda i snage uložili u sve ovo.

Ali, znajući moje saigrače moram reći da titula za nas nije kraj jer sledi ta dugo čekana Liga šampiona.

Siguran sam da ćemo i u tom takmičenju osvetlati obraz Crvenoj zvezdi i da ćemo pokazati da možemo još mnogo više. Verujem u ovaj tim i radujem se novoj sezoni iako je ova tek završen'', poručio je Savić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.06.2018
12:52

Meni su od rodjenja uvek bile najdraze pobede protiv JSD partizana pogotovo na njihovom terenu. Kakav je to osecaj i kako je to lepo kad dodjes u njihovo dvoriste i oducis ih od fudbala. Zivela Zvezda, nasa majka Srbija i srpska dijaspora.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.06.2018
12:49

Niko Zvezdo nema sto imas ti Srbija i srpska dijaspora te voli.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 04.06.2018
12:06

Dobar...nadam se da ce dogurati do seniora BiH

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 04.06.2018
12:52
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 04.06.2018
13:47

pa nisam ja nista lose ovde rekao...zasto pises rezultat kad ja ne navijam za partizan...samo sam rekao da je dobar igrac

avatar
dejanera2
Monday, 04.06.2018
12:59

Sta ce mu to u zivotu? Da igra u Zenici i da slusa sve moguce psovke i uvrede na racun naroda kome pripada!