Upišite datume - Ovo su termini mečeva grupne faze LŠ!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.08.2018.
10:21
Izvor: Sportske.net

Nova sezona u elitnom takmičenju biće praćena sa posebnom pažnjom u Srbiji nakon uspeha koji je sinoć ostvarila Crvena zvezda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nismo u prošlosti mnogo puta mogli da uživamo u Ligi šampiona u kojoj je učestvovao i srpski predstavnik. Nakon dva izleta Partizana u evropsku elitu i Crvena zvezda je dočekala da zaigra u Ligi šampiona i zbog toga će se od jeseni ovo takmičenje pratiti sa posebnom pažnjom.

Danas je na programu žreb za sastav grupa, a sve detalje ceremonije koja će biti održana u "Grimaldi Forumu" možete da pronađete OVDE!

Nakon žreba ćemo saznati ko su rivali srpskog šampiona, a potom će biti utanačeni i tačni termini mečeva koje će Crvena zvezda igrati ove jeseni u evropskoj eliti.

Ono što ipak možemo već sada da predočimo jesu datumi odigravanja utakmica grupne faze Lige šampiona. Nova sezona počinje 18. septembra kada će na programu biti osam utakmica, a dan kasnije biće odigrano još toliko mečeva prvog kola.

Naredni termini su 2/3 oktobar, 23/24 oktobar, 6/7 novembar, 27/28 novembar i 11/12 decembar.

Žreb za eliminacionu fazu zakazan je za 17. decembar i nadamo se da će i taj datum biti važan za crveno-bele. Sačekajmo ipak ishod žreba nakon čega će biti jasnije kakve su šanse da Zvezda prezimi u eliti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.08.2018
10:24

Nadam se da ce Zvezda biti prvi srpski klub koji ce ostvariti pobedu u Ligi Sampiona od kad se igra u ovom formatu.

avatar
Brainless
Thursday, 30.08.2018
15:08

neka vam je srecno...ja vam iskreno zelim i trce mesto...ali samo luda sreca moze da vas dovede do protivnika kojeg mozete da dobijete...realno gledano a lupajte mi minuseve koliko god hocete i ovo je vrh vrhova i da vas niko ne izblamira...i voleo bih da vam stadion ni na jednom mecu ne bude prazan...ovi momci su zasluzili dubke pune tribine...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.08.2018
15:29

Ako upadnemo u dobru grupu smesi nam se i drugo mesto, a ne trece. Mi smo Zvezda.