Upaljeno ''zeleno svetlo'' - Partizane, odreši kesu i napadač je tvoj!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.01.2020.
15:10
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Partizan je na potezu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

I dalje traje neizvesnost ko će popuniti prazninu u napadačkim redovima Partizana, gde trener Savo Milošević ozbiljnije računa samo na najboljeg strelca Umara Sadika.

Njemu je potrebna jača konkurencija za mesto u timu, i to od domaćih igrača, a tokom zime se spekulisalo o Nikoli Petkoviću iz Javor Matisa, Bojanu Matiću iz Vojvodine, Petru Škuletiću iz Monpeljea, Nenadu Lukiću iz TSC-a...

Kako sada stvari stoje, sve bliži Humskoj je Bojan Matić, napadač Vojvodine, ali Partizan će morati da pošalje ponudu koja bi zadovoljila i Novosađane i Matića, s obzirom na njegov važeći ugovor do juna naredne godine.

Sam Matić nema ništa protiv selidbe u Humsku, a utisak je da slično razmišljaju i u klubu, s obzirom da su već angažovali Momčila Mrkaića iz Javor Matisa.

Ipak, Partizan je taj koji treba da povuče ključni potez ukoliko zaista želi iskusnog napadača u svojim redovima.

''Matić je igrač Vojvodine, golgeter je ekipe, koji uz to veoma dobro radi. Zbog činjenice da ima 28 godina i da se izuzetno korektno ponaša, ukoliko bude stigla ponuda koja će ispuniti klupske i njegove lične želje, izaći ćemo mu u susret i omogućiti mu da promeni klub.

Svi igrače koje smo do sada doveli došli su kako bi pojačali konkurenciju, a igraće oni za koje trener Lalatović proceni da su najbolji'', objasnio je prvi čovek Vojvodine Vojislav Gajić, a prenosi novosadski ''Dnevnik''.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 19.01.2020
20:38

Prije bi ostao na jednom napadacu nego dopustio da me bilo ko ucjenjuje , a pogotovo neka filijala......

avatar
svojnasvome
Saturday, 18.01.2020
23:54

Daj bre on nije za Partizan....bice kao sa Gigicem

avatar
Osijek 51
Saturday, 18.01.2020
22:38

Ovaj tekst ima prizvuk ucjene, Partizan je u prilicno komotnoj situaciji i treba eventualno pristati na platu i obestecenje samo u granicama neke normale, meni licno taj igrac se ne dopada, ima 29 g..........

avatar
DeXy \'92
Saturday, 18.01.2020
16:30

Nisam pratio ovog igraca, jel je dobar, koje su mi mane, vrline, visina ?

avatar
Brajkoo
Saturday, 18.01.2020
18:02

Trom,spor,treba mu 5 sanse da postigne 1, losa motorika, solidno igra glavom, koristi se jednom nogom, pokretljiv je ali ...nije za Partizan !!!

avatar
REV
Saturday, 18.01.2020
18:40

Videces kad dodje:-D 191 cm je visok.