Umalo otišao na pozajmicu, ostao u Zvezdi i postao junak!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.10.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Nije mnogo falilo da se junak jučerašnje pobede nađe u Radničkom iz Niša.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Erik Jirka je otišao u Radnički iz Niša, malo je falilo da njegovim stopama krene i Miloš Vulić, ali nije želeo.

Umesto u Radničkom, Vulić je ostao u Zvezdi gde se izborio za minute, a protiv Olimpijakosa je pokazao da je u sjajnoj formi i da je Milojevićev džoker.

Njegovim golom Crvena zvezda je izjednačila i ne samo to, doneo je sigurnost na sredini terena.

"Tražio sam da ostanem, u razgovoru sa ljudima iz kluba rekao sam da želim da se izborim za mesto prvotimca. Verujem u sebe, živim za ovakve utakmice. Bio sam nervozan jer smo gubili i želeo sam da uđem u igru, da dam sve od sebe i pomognem ekipi. Kod gola nisam imao mnogo vremena da razmišljam, šutirao sam levom i, srećom, pogodio.

Presrećan sam, protiv Bajerna sam osetio šta je to Liga šampiona, a već na drugom meču sam postigao debitantski gol u najjačem takmičenju
", rekao je Vulić za "Novosti".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 03.10.2019
12:56

Bravo decko, samo tako nastavi i Marakana ce tvoje ime da slavi.

avatar
MarkoSi
Thursday, 03.10.2019
10:28

Uprava Crvene Zvezde je u poslednje vreme počela ozbiljno da luta i donose potpuno neracionalne odluke. Situacija sa Savićem i Stojkovićem je možda i najbolji pokazatelj takve "politike" jer su dva standardna prvotimca uz to još i momci stasali u omladinskoj školi kluba, bukvalno oterani bez dinara obeštećenja!? Potom su kiksirali sa transferima Pavkova i Bena (nikome osim mešetarima nije jasno zašto su oni uopšte i bili na prodaju) koji nisu otišli, ali su zato na njihovim pozicijama nagomilani igrači. Prodaja Alekse Terzića sa siću i dovođenje Žandera (stranca u godinama bez ozbiljnog kvaliteta) je još jedan pokazatelj nerazumnosti poteza koje povlače u upravi. Konačno, trasfer u poslednjim satima prelaznog roka i definitivno je za ozbiljno preispitivanje. Dovesti Van La Paru!? Ko je radio taj skauting? Ko je doneo odluku da se izdvoji toliki novac? Istovremeno se na pozajmicu bukvalno tera Miloš Vulić koga i laik na terenu vidi kako odskače kvalitetom. Ako se pod hitno ne urazumi uprava, mislim da je ova Liga šampiona Zvezdina labudova pesma i da sledi novi sunovrat.

avatar
Man united
Thursday, 03.10.2019
14:57

Схвати. Да су Савић и Стојковић остали ментално исти као кад су дошли, нико жив не би помислио да их отера. Знаш и сам да су пре пола године добили уговоре из снова јер се итекако рачунало на њих. Али, на жалост, заситили су се брзо. Видео си ваљда како су играли килаво, безвољно. Шта мислиш што нисмо динара успели да узмемо за њих? Вероватно јер су играли феноменално? Код Бена је слична прича вероватно. И он је немотивисан играо цело пролеће. Зато је морао бити продат јер му истиче уговор. А то што се он није договорио око плате са новим газдом не може да буде Звездина кривица. Исто и за Павкова који је тражио превелику плату од Кинеза Звезда не може бити крива. Једина грешка је продаја Терзића. Додуше, ја не бих ни Јовељића продао. По мени је и то грешка.

avatar
mclaud kg
Thursday, 03.10.2019
08:29

Bravo decko,cesto se desava da jedan potez jedan gol,jedna gestikulacija preokrene situaciju za 360stepeni.To se dogodilo u tvom slucaju.Trebaju nam ovakvi momci,mladi gladni uspeha,zeljni dokazivanja.Bravo za gol,bravo za odlucnost da odbijes pozajmicu i da se svojim radom i trudom nametnes Milojevicu.Svaka cast.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 03.10.2019
06:31

Još letos sam pisao da zvezda pokušava u više navrata da ga prosledi radničkom, Terzić i Milojević su pokušavali da ga ubede, ali on nije hteo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 03.10.2019
12:56

Samo nastavi da trolujes na svakoj vesti o Zvezdi jer mnogo si nam talican.