Ukrajinci ''skenirali'' Partizan: ''Rupe u sastavu, Ilić igra na velike praznike''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.09.2017.
19:09
Izvor: Sportske.net

Ali, znaju i od koga Dinamu preti najveća opasnost...

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Polako i u ukrajinskim medijima u prvi plan izbija predstojeći duel između  kijevskog Dinama i beogradskog Partizana, u okviru drugog kola Grupe B Lige Evrope.

Ovom utakmicom, tačnije analizom ekipe Partizana, bavi se tamošnji portal ''football.ua'', koji je upućen i u brojne kadrovske probleme crno-belih, odlaske najboljih igrača, ali i u kvalitete igrača koji će u četvrtak napasti Kijevljane.

''Uoči drugog kola Lige Evrope, Partizan ima puno rupa u sastavu. Da se našalimo, pored toga što su im otišli lideri iz prošle sezone, Uroš Đurđević i Leonardo, izgubili su i povređenog Zorana Tošića, a 40-godišnji Saša Ilić se pojavljuje na terenu na velike praznike.

Čini se da bi Dinamove navijače moglo da raduje to što je srpski šampion oslabljen, međutim nije to tako jednostavno. Odnosno, sve je veoma teško. Miroslav Đukić ima veliki broj igrača koji mogu stvarati probleme skoro svakom protivniku'', piše na početku teksta pomenutog portala.

Zatim su izdvojili četvoricu aktuelnih prvotimaca Partizana, koje smatraju najvećom opasnošću po ekipu Dinama u četvrtak: Leandrea Tavambu, Marka Jankovića, Danila Pantića i Ognjena Ožegovića.

Za Tavambu ističu da je posle odlaska Đurđevića preuzeo znatno veći teret, čak ga nazivaju i liderom ove ekipe Partizana, uz podsećanje na njegove golove od početka ove sezone. Zbog toga, portal navodi da će Domagoj Vida i Jevgenij Hačeridi morati da obrate posebnu pažnju na kamerunskog napadača.

Što se tiče Jankovića, ističe se da je dokazao svoju klasu u srpskom šampionatu, a da sada to isto želi i u Ligi Evrope.

Danilo Pantić je opisan kao jedan od najtalentovanijih srpskih igrača novije generacije i kao igrač koji može da uvede u probleme i najbolje odbrane.

I konačno, kada je u pitanju Ožegović, nije moglo bez podsećanja na njegovu prošlost u Crvenoj zvezdi, ali se naglašavaju i njegove tehničke sposobnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Wednesday, 27.09.2017
11:15

Ukrajinci najvise strepe od Stojkovica i Ozegovica. Ja ih u potpunosti razumem.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 26.09.2017
19:46

Everton i Suma ce vas iznenaditi:-D