Ujedinili "večite" - Ovako su Partizan i Zvezda čestitali "Orlovima"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.10.2017.
22:47
Izvor: Sportske.net

Nakon velikih uspeha koje su "večiti" ostvarili u Evropi dočekali smo da reprezentacija obezbedi plasman na međunarodno takmičenje.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije plasirala se na Svetsko prvenstvo u Rusiji kao prva iz Grupe D što znači da ćemo "Orlove" gledati narednog leta na međunarodnom takmičenju posle punih osam godina.

"Orlovi" su večeras savladali selekciju Gruzije rezultatom 1:0 (0:0) a gol vredan plasmana na Mundijal postigao je Aleksandar Prijović.

Odmah nakon meča usledile su čestitke navijača i mnogih javnih ličnosti, a mi smo nekoliko sekundi nakon poslednjeg sudijskog zvižduka izdvojili poruke koje su stigle iz Humske i Ljutice Bogdana.

Sa zvaničnih tviter naloga Partizana i Crvene zvezde gotovo u istom momentu stigle su poruke čestitke reprezentaciji Srbije ostvarenom uspehu.

Nakon velikih uspeha koje su "večiti" ostvarili u Evropi tokom leta dočekali smo da budu ujedinjeni u trenutku kada je fudbalska Srbija dočekala da reprezentacija ode na međunarodno takmičenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 09.10.2017
22:55

A sad inoviranje tima.Naći organizatora igre i pomoći Tadiću.Idkoristiti igrače i novi sistem igre koji većina ovih igrača i igraju u svojim timovima.A Muslin nije čovek za to.Jokanović ili Mihajlović.Inače ovakvi nećemo uspeti.Mučimo loptu,sporo igramo,imamo usamljenog špica.Mora tu mnogo promena.