Ugovor spreman, čeka se još jedan potpis u Humskoj

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.07.2018.
13:32
Izvor: Sportske.net

Stručni štab crno-belih dao je "zeleno svetlo" za prekomandu talentovanog defanzivca u prvi tim.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Ekspedicija FK Partizan doputovala je u Beograd nakon završenih priprema u Sloveniji, a igrači će posle kraćeg odmora ponovo na teren kako bi poradili na poslednjim detaljima pred prvi takmičarski meč u novoj sezoni.

Novajlije su se tokom priprema lagano uklapale u novu sredinu, a odličan utisak ostavili su i mlađi igrači kojima je pružena šansa da se dokažu treneru Đukiću.

Među igračima iz mlađe garde našao se i Zlatan Šehović koji se tokom priprema prikazao u sjajnom svetlu tako da će biti prekomandovan u prvi tim Partizana.

"Ne samo da je dobro branio, već se i kvalitetno ubacivao napred i centrirao. To je nama veoma bitno. Pokazao je veliki kvalitet, da može, veliku želju i energiju i mi smo mu samo otvorili put i ostaje nam da ga podržimo", rekao je nakon jučerašnje utakmice trener Đukić.

Zlatan Sehovic
Foto: partizan.rs

Mladi Zlatan Šehović igra na poziciji levog beka, a upravo je to mesto u timu postalo problematično nakon što se Nemanja Antonov vratio u Grashopers.

Dosadašnjem članu omladinske selekcije Partizana i Teleoptika biće ponuđen profesionalni ugovor na tri godine i uskoro se očekuje da na njega stavi paraf.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke