Ugovor istekao, Stanković odlučuje - Novi rastanak sa Zvezdom?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.06.2020.
11:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Poslednji je dan juna, mladom fudbaleru ističe ugovor i nema najava da bi mogao da bude produžen.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Dejan Stanković je od svog dolaska na klupu Crvene zvezde odlučio da pruži priliku najtalentovanijim igračima iz omladinskog pogona, što su na najbolji način iskoristili Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Andrija Radulović, pa i Marko Konatar, ali među njima nije bilo Juga Stanojeva.

Ovaj krilni fudbaler je u više navrata bio priključivan prvom timu na pripremama, ali kada sezona krene, kao po pravilu je bio vraćan korak unazad.

Proteklu sezonu je proveo na pozajmici u Grafičaru, gde je na 28 mečeva postigao sedam golova, uz četiri asistencije, što je sasvim solidan učinak, ali problem je što mu ugovor sa Zvezdom ističe i za sada nema nagoveštaja da bi trener Stanković mogao da mu ukaže neku novu priliku.

Zato deluje izvesno da će potražiti novu sredinu, možda u nekom drugom superligaškom klubu. Vreme je da se oproba u eliti, s obzirom da će krajem jula napuniti već 21 godinu.

Dodajmo još da danas ugovor ističe i rezervnom golmanu Zoranu Popoviću, koji bi karijeru trebalo da nastavi u Bugarskoj, u ekipi Levskog.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 30.06.2020
17:28

Mali bi barem trebao da dobije sansu ako nista drugo zbog brzine koje ima,s obzirom kakvi nam sve igraju,ali vidim da se vodi ista politika.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.06.2020
17:24

Dolaze na naplatu nameštene utakmice lažnih šampiona, kako zvezde i grafičara tako i U19.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 02.07.2020
14:17

Vi namestite i ne osvojite, to je umece!

avatar
Čeki
Tuesday, 30.06.2020
17:12

Neka idu. Popovic je zasluzio da bude prvi golman, a pored jako dobrog Borjana morao bi da ceka. Sto se tice Stanojeva, decko treba da ode negde i eksplodira da ovi sto mosle da su pametni vide koliko grese.

avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 30.06.2020
15:37

Mrkela gledas li ti nas omladinski pogon.