Ugo Vijeira otkrio po čemu će pamtiti Zvezdu i ''Delije''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.01.2017.
00:08
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Portugalski napadač potvrdio da sigurno odlazi iz Zvezde ove zime, ostalo je još neizvesno da li će imati vremena da se u Beogradu pozdravi sa dosadašnjim saigračima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle fenomenalne prošle sezone, a onda i turbulentne jeseni u Crvenoj zvezdi, Ugo Vijeira ''broji sitno'' do konačnog rastanka sa aktuelnim šampionom Srbije.

Mediji najavljuju njegov transfer u japansku Jokohamu, a u izjavi koju prenosi ''Kurir'', Vijeira je izrazio želju da na kraju svi budu zadovoljni ako je to moguće - i da Zvezda dobro zaradi, ali i da on ostvari mnogo bolje finansijske uslove u novom klubu.

On nije mogao da potvrdi da li će pre transfera doputovati u Beograd da se makar pozdravi sa doskorašnjim saigračima, ali bez obzira na to, kao i na probleme tokom jesenjeg dela sezone, period proveden u Zvezdi će mu ostati u najlepšem sećanju.

Nekoliko je razloga za to.

''Pamtiću Crvenu zvezdu kao lep san. Volim Srbe, oduševili su me kao narod. Nisam očekivao da će me tako prihvatiti. Beograd će mi ostati u srcu, kao i Srbija.

Što se tiče Zvezdinih navijača, mogu reći da su najbolji na svetu. Takvo navijanje nigde nisam video'',
poručio je Vijeira.

Kako se i najavljivalo, Zvezda bi od ovog transfera trebalo da inkasira pola miliona evra, a pomenuti izvor navodi da će Vijeira u Japanu imati godišnju zaradu od 700.000 evra.

Još samo da se sve ovo i ozvaniči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 04.01.2017
19:47

Sve najbolje kralju! Jedan od nasih najboljih napadaca u poslednjih nekoliko godina (mislim i najbolji). Prosle godine igrao majstorski,dao 20 golova,golcinu Partizanu. Nude mnogi 1,5 miliona evra za njega,uprava odbija (ok,i ja mislim da vredi vise). Ali ove godine kod Bozovica greje klupu,a igraju Sikimic i Orlandic. Bruka!!!

avatar
Wednesday, 04.01.2017
15:40

A po transfermarktu vredi 3 miliona,svaka cast za upravu.

avatar
Wednesday, 04.01.2017
02:33

Sve najbolje ti zelim.

avatar
Wednesday, 04.01.2017
02:33

Hugo ljudino! Imao je osecaj za gol. Ona golcina protiv Partizana je umetnost i to mogu samo majstori fudbala.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 04.01.2017
02:10

Pamticemo te po onoj bombi, po jednom od najlepsih golova u derbijima. Po tome kako si proslavljao svaki gol. Hvala ti na svemu Ugo i sve najbolje u nastavku karijere.

avatar
james sawyer
Wednesday, 04.01.2017
01:28

veliko hvala,ostaje zal sto nije nasao zajednicki jezik sa upravom,jer on jedan vredi kao svi ostali napadaci koje imamo ili sa kojima se povezujemo,otisao je jos jedan od glavnih igraca onog tima koji je osvojio titulu,ako ode donald onda smo u problemu

avatar
Wednesday, 04.01.2017
01:24

Pola miliona? Šta?