UEFA se oglasila, ali Zvezda ne treba previše da brine?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.02.2018.
15:29
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Zvezda je pod uslovnom kaznom, ali...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Posle najnovije današnje informacije iz UEFA, navijači Crvene zvezde zabrinuti su kakva će biti naredna odluka disciplinskih organa Evropske kuće fudbala, koja je najavljena za 22. mart.

Razlog za zabrinutost je činjenica da je Zvezda već bila kažnjena suspenzijom stadiona za meč sa CSKA, da bi posle žalbenog postupka ta odluka bila preinačena u uslovnu kaznu, uz novčani iznos od 50.000 evra.

Ovoga puta, ''bakljada'' i zakrčeni prolazi na tribinama razlog su novog postupka iz UEFA protiv Crvene zvezde, ali ''Informer'' tokom popodneva prenosi svoja saznanja da po svoj prilici ovog puta nema razloga za brigu oko suspenzije stadiona.

Poziovajući se na svoje izvore, ''Informer' navodi da ''nema bojazni da će Zvezdi sad biti aktivirana uslovna kazna'' i da se ta opcija ''odnosi na potencijalne prekršaje koji su teški toliko da zaista iziskuju kaznu praznih tribina''.

Ipak, ono što se sa velikom sigurnošću može očekivati, jeste nova novčana kazna za crveno-bele.

Naravno, sve su ovo spekulacije, UEFA odlučuje, a na njihov zvaničan stav ćemo morati da sačekamo nešto više od mesec dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 15.02.2018
18:56

Treba odma kazna kako ne bi doslo do ovakvih stvari, zvezda je trazila da bude publike kako bi uzeli pare i da ne bi vracali pare ljudima koji su uzeli karte, realno ni sa publikom ne mogu nista da urade sa ozbiljnim ekipama 😃