UEFA potvrdila - Partizan kreće iz Nikšića, ovo je termin utakmice

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.06.2018.
22:19
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije otvoriće novu sezonu duelom sa Rudarom iz Pljevalja u Nikšiću. Potvrđen termin odigravanja utakmice.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Evropska kuća fudbala donela je večeras odluku kada i gde će biti odigrane prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, tako da su i srpski predstavnici saznali šta ih čeka.

Partizan će kao vicešampion Srbije svoju evropsku odiseju početi u Nikšiću, 12. jula u 20 časova i 15 minuta.

Kao što je bilo najavljeno, Rudar će crno-bele ugostiti na stadionu kraj Bistrice, a UEFA je odlučila da se meč igra u večernjem terminu, odnosno od 20:15.

Pola sata kasnije počeće prvi meč između Spartaka ŽK i Kolerejna. Ta utakmica biće odigrana na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu jer Gradski stadion u Subotici ne ispunjava uslove UEFA.

Svoj prvi meč u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Radnički će odigrati 12. jula sa početkom od 21 čas. Evropa se vraća na "Čair", a samo ostaje da se vidi da li će rival Radničkog biti predstavnik Andore ili Malte.

Kako trenutno stoje stvari, ljubitelji fudbala iz Niša 12. jula gledaće okršaj Radničkog i Gzire jer je ovaj malteški klub savladao Sant Huliju u prvom meču preliminarne runde kvalifikacija za LE o čemu ste više mogli da čitate ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 26.06.2018
23:24

Da li Partizan započinje odiseju*? Odiseja je, simbolički, lutanje sa puno problema, peripetija, po dugom putovanju Odiseja koje je opisao Homer. Ja se nadam da će Partizanovo putovanje kroz Evropu biti manje stresno, i da će biti puno radosti i uspeha, a ne stradanja.