UEFA je rekla svoje, sad je sve na Partizanu i ''Grobarima''! Kako će to izgledati na Sretenje?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.01.2018.
12:19
Izvor: Sportske.net

U susret početku priprema crno-belih, a imajući u vidu najnovije najave iz Humske...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je u 2018. godinu ušao uz veliku zebnju od odluke UEFA u vezi sa incidentima tokom utakmice protiv Jang bojsa, u petom kolu Lige Evrope.

Sama činjenica da je Crvena zvezda već prodala 28.000 karata za duel sa CSKA, a da u Humskoj prodaja ulaznica za meč sa Viktorijom nije ni počela, dovoljno govori o tim strahovanjima koja su postojala u Humskoj u proteklom periodu.

A onda, 5. januara usledio je potpuni obrt, Crvena zvezda je kažnjena utakmicom bez publike i sa 50.000 evra, a Partizan ''samo'' novčano, u iznosu od 30.000 evra, što je izazvalo euforiju među pristalicama crno-belih koji su na društvenim mrežama počeli da utiču jedni na druge da 15. februara, na Sretenje napune tribine u Humskoj i naprave atmosferu kakva dugo nije viđena na ovom stadionu.

Ali, informacija o početku prodaje karata i dalje nema, a dok se čekala odluka UEFA, dve frakcije ''Grobara'' su se još više podelile, uz skandalozni sukob na 156. večitom derbiju, pa sada ima razloga za novo strahovanje kako će sve to izgledati na početku prolećnog dela sezone, kada će ponašanje navijača crno-belih ponovo biti pod budnim oko izaslanika UEFA.

Na navijačima je da svoje sukobe reše u interesu Partizana do početka proleća ali još važnije je šta će u narrednih mesec dana uraditi sportski direktor Ivica Iliev i šef stručnog štaba Miroslav Đukić.

Na tom polju i dalje vlada neočekivano zatišje ako govorimo o pojačanjima, s ozbirom da se još uvek najkonkretnije govori o odlascima pojedinih igrača poput Evertona i Tavambe.

-
Nezvanične informacije u medijima govore da je Partizan blizu angažovanja Radosava Petrovića, ili Saše Zdjelara, ali na prvopomenutog ne bi mogao da računa protiv Viktorije, s obzirom da je nastupio za Sporting jesenas a evro-sceni.

Zato bi možda trebalo očekivati i neko novo rešenje na poziciji zadnjeg veznog, a ono što navijače Partizana može da ohrabri jeste obećanje sportskog direktora Ilieva da će crno-beli na proleće biti jači nego jesenas.

Ipak, gotovo mesec dana prošlo je od završetka jesenjeg dela sezone, a ništa se konkretno nije dogodilo. Trener Đukić bi trebalo da ima jasnu sliku na početku priprema koje startuju za dva dana početnim testovima, a zvanična prozivka i početak rada na treninzima je zakazana za petak.

Hoće li do tada biti konačno promovisano i Partizanovo prvo zimsko pojačanje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che NS
Monday, 08.01.2018
18:32

Ne razumem ilijeva...sta ceka,kraj priprema da bi doveo nekog?! Ovamo prodaje pricu kako se sve radi planski,a par dana pre pocetka priprema nema pojacanja na vidiku....Po meni je to neozbiljno i neorganizovano!!!

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 09.01.2018
09:32

Ceka pocetak prelaznog roka:-D

avatar
Milorad
Monday, 08.01.2018
14:51

Ljudi ima li neko mozga? Prodajte tawambu,on je dao svoj maximum i nije pravi gol igrac. Za prikazano mu cestitati. Traziti golgetera klasicnog ubicu. Dva na sredini (moze zdjelar) kupiti drazica. Dovesti dva beka iz nase lige moze nesto da se nadje. Treba neko da igra i po krilima? U slucaju povrede tosica i jankovica mi nemamo krilnog napadaca??? Kao u 2017g. Znaci 2 beka,dva na sredini i napred na budu gou i oumaru. To bi izgledalo sjajno. Oetrovic je odlican ali ga ja ne bi uzeo na pozajmicu,nama treba neko koga bi prodali a ne da razigravamo. Napad da cine: OZEGOVIC,GOU,OUMARU. nKrila JANKOVIC,TOSIC.nSredina: EVERTON,ZDJELAR,DRAZIC. I dovesti dva beka iz nase lige i top ekipa.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 08.01.2018
20:27

Nece dovoditi Abua, povredjen je teze.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 08.01.2018
21:07

P.S. Zaboravio si nekoga u napadu:-D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Monday, 08.01.2018
13:44

Bice opet tri frakcije kao nekad:-D Mislim da Zdjelar ima pravo da igra jer je Olimpijakos bio cetvrti u svojoj grupi, a, koliko su (ne)sposobni, ovi nasi ce uzeti obojicu cak i ako ne bude imao pravo jer uvek iste igrace pikiraju.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 08.01.2018
13:37

Zdjelar bi mogao da igra jer su Grci ispali!

avatar
Dejan Rats Hunter Hetzel
Monday, 08.01.2018
14:54

Nema to veze sto su ispali. Ima pravo da se registruje jedan igrac koji je igrao u evropi a glavni uslov je da ne bude u istom takmicenju, sto znaci da eventualno mogu svi koji su igrali samo LS...

avatar
Dejan Rats Hunter Hetzel
Tuesday, 09.01.2018
15:37

Za ove sto ne znaju da citaju ponovicu : eventualno onaj ciji je klub ispao iz evrope i nije igrao u tom takmicenju. Obzirom da se njegov klub plasirao u LE, nema nista od njega...

avatar
Grobar977
Monday, 08.01.2018
21:04

Ima veze, nisi obavešten.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 08.01.2018
15:16

Ima veze jer Sporting moze da se sastane sa nama i zato Raca nema pravo!