UEFA bez milosti, na udaru i "orlovi", uskoro dobro oprobani "crno-beli" recept!?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 21.10.2019.
13:49
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Čelnici evropske kuće fudbala ne praštaju.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

UEFA je ponovo rešila da kažnjava srpske timove, a ovoga puta na udaru je seniorski nacionalni tim.

Prema pisanju portala Mocart sport, Fudbalski savez Srbije je kažnjen sa dve utakmice bez poublike, jedna je uslovna, zbog gomile sitnih prekršaja iz meča sa Portugalcima.

Iz Niona nije stiglo obrazloženje o konkretnim prestupima, ali je gotovo izvesno da se karte za meč selekcije Srbije sa Luksemburgom neće predavati.

Zato su u FSS rešili da pribegnu oprobanom receptu Partizana, na Terazijama se nadaju da će privući što veći broj dece mlađe od 14 godina iz čitave Srbije.

Nakon Luksemburga sledi meč sa Ukrajinom na kojoj će Srbija biti uslovno kažnjena, pa bi "orlovi" vrlo lako mogli da budu ponovo kažnjeni na sledećoj narednoj utakmici na domaćem terenu.

Ukoliko "orlovi" dobiju Norvešku na strani, upravo bi ta utakmica mogla biti i odlučujuća.

Čekamo potvrdu UEFA...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 21.10.2019
18:15

Kokeza je na ovaj način izbegao da obor Terzićev rekord s kraja kvalifikacija za EP2008 kada je reprezentaciju u Beogradu gledalo nešto više od 1000 ljudi. U Kruševcu koji je nekada bio željan fudbala da su Napredak u nižem rangu pratili po par hiljada ljudi Kokezaniju protiv Paragvaja je gledalo oko 4000. Za ovo spasenje srpskog fudbala se izborio zvezdanaesterac svojim akcijama "5 minuta za spas srpskog fudbala", "napad u Đenovi na Stojkovića", "Tole lopove", prekid utakmice u Đenovi i ostavljanje reprezentacije bez EP, prekid protiv Albanije i ostavljanje reprezentacije bez još jednog EP, zvezdanaesterac je najzaslužniji za ovakav procvat srpskog fudbala. Čestitam vam što ste se izborili da vam se konačno "pošteno" sudi kao protiv Inđije, Napretka i rada.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.10.2019
15:28

Sta reci o ljudima koji vode nas fudbal kad ne znaju godinama da organizuju utakmicu? Mada ni navijaci nisu pismeni sto se ponasanja tice.