Ubojiti tandem napada Francuze! (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.03.2016.
14:11
Izvor: Sportske.net

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Branislav Nikolić odlučio je da utakmicu sa Francuskom počnu dvojica napadača, bivši igrači Crvene zvezde i Partizana koji su lani pojačali Benfiku.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije od 14.30 igra poslednju utakmicu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, a protivnik će joj biti selekcija Francuske.

Samo pobeda vodi "Orliće" na kontinentalnu smotru pošto Srbija posle dve utakmice ima četiri boda, a Francuska maksimalnih šest.

Selektor Branislav Nikolić odlučio je da u startnu postavu uvrsti dvojicu napadača što znači da će ubojiti tandem Šaponjić - Jović pokušati da donesu "Orlićima" mesto na Evropskom prvenstvu.

Srbija U19
: Milinković-Savić, Milenković, Vojnović, Stojanović (C), Senić, Zličić, Špoljarić, Zlatković, Duronjić, Jović, Šaponjić

Francuska U19: Bernardoni, Kvateng, Ongen, Diop, Ogisten, Tusar (C), Tiram, Mbape, Ari, Teo, Poa

Utakmica počinje u 14.30 a igra se na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Tuesday, 29.03.2016
15:25

Senic je jako los danas.. Mozda da ubaci Stankovica i da ga stavi na beka a Lijanka na mestu def.veznog.. A ostali (Spoljaric,Zlicic,Duronjic,Jovic i Saponja) u napad na sve ili nista!

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 29.03.2016
14:26

Duronjić - Jović - Šaponjić - Špoljarić - Senić - Zličić, dakle 3 klasična napadača i 3 ofanzivna vezna, dok su nam ''u isto vreme'' u A reprezentacija igra sa Đuričićem kao ubedljivo najisturenijim igračem i gomilom klasičnih-radilica tip zadnjih veznih.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 29.03.2016
14:12

Prilicno ofanzivno,il pukovnik il pokojnik!