U19 - Srbija rasturila Azerbejdžan

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.10.2017.
18:38
Izvor: Sportske.net

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Finskoj, naša omladinska reprezentacije je danas uspela da bez velikih problema savlada reprezentaciju Azerbejdžana.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U okviru grupe 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za omladince koje se igra u Finskoj, reprezentacija Srbije je uspela da savlada reprezentaciju Azerbejdžana sa 4:1.

Nije bilo golova sve do 36. minuta kada je naša reprezentacija konačno uspela da probije odbranu gostiju, učinio je to Strahinja Jovanović, mladi fudbaler koji ove sezone nastupa za Teleoptik.

Bio je to samo uvod u ono što će se dešavati u drugom poluvremenu, Srbija je veoma brzo uspela da povede sa 2:0 golom sjajnog Đorđa Jovanovića koji je povisio u 52. minutu prednost Srbije, da bi do kraja susreta Aleksa Terzić, član Crvene zvezde, povisio na 3:0, a na 4:0 povisio je Igor Maksimović u 90. minutu meča.

Hazijev je doneo utešni pogodak Azerbejdžanu u poslednjem minutu regularnog dela.

Srbija se već plasirala u naredno kolo kvalifikacija, ostala je još samo jedna utakmica koju naš tim treba da odigra protiv Republike Irske.

Meč je na programu u utorak od 14 časova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 57
Saturday, 07.10.2017
20:15

Rasturila? Kad sam video naslov nisam očekivao ništa ispod 5 razlike, a ono 4:1 protiv Azerbejdžana.