U Zvezdi prezadovoljni pobedom, motivacijom, igrom...

Autor: Beta Beta
nedelja 20.09.2020.
23:48
Izvor: Beta

Samo da ovako nastave i u Evropi.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pomoćni trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Miloš Milojević rekao je da ga najviše raduje motivacija u večerašnjoj ubedljivoj pobedi nad Voždovcem.

"Najviše me raduje to što smo igrali motivisano u želji da postignemo još koji gol do kraja, pa i Pavkov u poslednjem minutu, napadu. Sve su momci odradili, nemam šta drugo nego da im čestitam", rekao je Milojević za Arenu.

Zvezda je ubedljivo sa 6:0 pobedila Voždovac u osmom kolu Super lige Srbije.

"Momci su pokazali da su spremni da odgovore na zahtev koji su imali. Čestitao bih im, a Voždovcu na korektnoj igri. Od prvog minuta smo ušli dosta jako i motivisano. Uslovi su bili izvanredni. Nemam zamerke, nijednog trenutka nije bilo dovedeno u pitanje ko je pobednik", kazao je Milojević.

Trener Voždovca Jovan Damjanović je čestitao protivniku.

"Zvezda je zasluženo pobedila, bila je bolja u svim segmentima igre. Bilo je golova iz prekida, evrogolova... Ušli su kvalitetnije u igru, kontrolisali su stvari. Mi nismo bili na potrebnom nivou da bismo parirali Crvenoj zvezdi", kazao je Damjanović.

Upitan je za mnogo mladih fudbalera koji dobijaju šansu u Voždovcu.

"Imamo svoj put i trudimo se da im damo priliku. Bilo bi bolje da nije ovakav ambijent i ovaj rezultat, ali šta da radimo... Moramo da idemo dalje", dodao je Damjanović.

Voždovac posle osam kola zauzima 10. mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 10 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
08:37

Njihova saopstenja su delomicno opravdala njihovo neznanje i njihovu nesposobnost da na zelenom terenu posteno osvoje neki bod jer sinoc je, kao sto rece trener Zlatibora, nije pobedio prvi komsija evropskog i svetskog sampiona, nego su pobedila njihova saopstenja.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 21.09.2020
08:23

Videcemo mi Stankovica i Zvezdinu igru na utakmicama koje u prvenstvu ne smeju da se izgube. Zvezda pod komandnom palicom Dejana Stankovica igra uvek dobro u utakmicama bez pritiska, a u suprotnom Zvezda se utapa u sivilo. Stankovica je trebalo oterati odmah kad smo izgubili polufinale kupa jer tu je pokazao da ne zna, kao trener, da se nosi sapritiskom.

avatar
Dante Hell
Monday, 21.09.2020
07:27

Je l' ovo onoi sto prozivali kad je Zvezda ispala iz LŠ? 😆 Trpaaaaaj!

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 21.09.2020
07:08

Rekao je Milojevic za Arenu 😂😂😂😂😂😂😂

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 21.09.2020
00:00

Dobro mi igramo, protiv Omonije smo olako presli preko cinjenice da smo cijelih 70 minuta bili Barsa za njih i da je svaka 'nicija' lopta bila nasa. Dok je bilo snage, kad smo pali to je vec bila druga prica, zacinjena pogresnim izmjenama... ali niko ne moze da kaze da smo lose igrali.