U Zvezdi optimisti pred Trnavu, napadač zna recept za uspeh!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.08.2018.
12:13
Izvor: Beta

Najbitnija utakmica sezone je pred igračima "Crveno-belih".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković rekao je danas da je optimista pred utakmicu sa Spartak Trnavom, koja je "najbitnija ove sezone".

"Očekuje nas najbitnija utakmica u ovoj sezoni, utakmica koja nam odredjuje da li ćemo igrati u Evropi, i svima će nam mnogo značiti da pobedimo. Nadam se da ćemo imati i malo sreće, a što se tiče kvaliteta, mislim da je na našoj strani, to smo pokazali i u prvoj utakmici, a nadam se da ćemo uspeti da na vreme otvorimo protivnika."

"Spremni smo, većina igrača juče nije igrala pa pretpostavljam da smo spremni. Nemamo dugačak put, ne verujem da ćemo biti mnogo umorni i bićemo spremni da odradimo trening uveče", rekao je Stojiljković.

Zvezda će igrati revanš sa Spartak Trnavom posle rezultata 1:1 prošle nedelje u Beogradu u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Očekujem istu utakmicu kao u Beogradu, od početka će biti tvrdo. Ako damo jedan gol u prvom poluvremenu, mnogo toga će se promeniti i utakmica će se otvoriti"
, kazao je Stojiljković.

Saglasan sa njim je Miloš Degenek.

"Spremni smo fizički i psihički, znamo šta treba da uradimo. Idemo na pobedu i očekujemo da se plasiramo u četvrto kolo. Očekujemo sličnu igru sa njihove strane. Mi ćemo da se organizujemo i da damo sve od sebe", rekao je Degenek.

Utakmica će se igrati u utorak od 20.30 u Trnavi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Monday, 13.08.2018
16:52

Ja bi igrao sa dva napadača. I Pavkova i Stojiljkovića od prvog minuta.

avatar
svetski prvaci 1991
Monday, 13.08.2018
12:57

Mozete proci Trnavu ako bude igrao majsor Pavkov.Ovako nije sigurno bas.Oni moraju biti napadnuti,jer tako su malo nemocni cini se.

avatar
Sale1389
Monday, 13.08.2018
12:18

Zasto ne gurne u igru Pavkova? Momak ima smek za go, vidi se da Stoijljkovic nije u formi. Neka mu pruzi priliku, vratice on to. Sretno sutra pa da prodjemo dalje