"U Zvezdi nema prostora za grešku, sve zavisi od nas!"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 01.10.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Meč u Nikoziji biti ili ne biti za evropske ambicije "crveno-belih" ove sezone.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela istakao je pred plejof Lige Evrope sa Araratom da cilj ostaje nepromenjen uprkos specifičnoj situaciji u kojoj se ove evropske kvalifikacije odigravaju.

"Cilj koji smo postavili pred početak sezone je plasman u evropsko takmičenje, tako da smo na Kipar došli da to i ostvarimo. Utakmica sa Araratom je mnogo važna, ali verujem u ekipu i stručni štab i u to da su u stanju da naprave još jedan uspeh. Siguran sam da smo spremni i da će na terenu sve da zavisi od nas", smatra Mrkela u intervjuu za klupski sajt.

"Svaka utakmica je novo dokazivanje. Siguran sam da će igrači biti i više nego inspirisani i motivisani da se dokažu još jednom i potvrde da klubu mogu da donesu učešće u evropskim takmičenjima", rekao je funkcioner "crno-belih".

Utakmica neće biti odigrana u Jermeniji zbog ratnog stanja, a čitavu stvar otežava i pandemija koronavirusa.

"Znali smo i pre početka takmičenja da su ovo nesvakidašnje okolnosti. Sama situacija sa korona virusom je promenila mnogo toga. Nažalost, ovo je treća od četiri utakmice koje ne igramo na našem terenu. Nema prostora za greške i svaka sitnica može da bude kažnjena. Svesni svih činjenica, kao i toga da se igra samo jedna utakmica i to na kojoj ponovo nismo domaćini, idemo ka cilju".

Meč u Nikoziji igra se večeras od 19 časova.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 01.10.2020
13:36

Напред Звездо.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 01.10.2020
12:41

Evo i sastava koji izvodi Stankovic:

Borjan, Gajic, Milunovic, Degenek, Rodic, Petrovic, Ivanic, Ben, Kanga, Katai, Falcineli.

Glavni organizator igre Geolor Kanga ( Boze sta smo ti skrivili), dva Bocna igraca tromi i spori i sebicni Ben i Aleksandar Katai, sebican igrac, ali kad ga ide razbija, a ako ga ne ide nigde ga nema.

Umesto da Stankovic ubrza igru sa Spiridonovicem umesto Bena i sa Gavricem na mestu Kataia, a da ostavi Kataia na mesto Kange, on tvrdoglavo i tupoglavo forsira tim koji zajedno ne moze dobro da funkcionise.

Sve u svemu sa ovakvim sastavom gledacemo slicnu utakmicu kao protiv Omonije, nepovezanu igru i jalovu inicijativu Zvezde.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 01.10.2020
12:25

Ako Stankovic da igracima slobodu kao u Super Ligi Zvezda ce da razbije taj Ararat, ali ako otvori utakmicu kao sve ove godine u Evropi i onu sa poslednjeg derbija nama se crno pise jerprotivniku ce porasti samopouzdanje do neba. U fudbalu je najvaznija stvar kako ces da otvoris utakmicu, a to samo Stankovicu nije jasno jer u evropskim utakmicama pokusava da igra Murinjovu anti-fudbalsku taktiku.