U Vojvodini se peva i pobeđuje! Lalatović: ''Pesma donosi radost''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.12.2019.
13:06
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Sve je veće zadovoljstvo na ''Karađorđu'' posle još jedne pobede na domaćoj ceni.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Vojvodina čvrsto i dalje drži drugo mesto na tabeli Linglong Superlige, posle najnovijeg trijumfa nad beogradskim Radom, rezultatom 2:1.

U prvoj reakciji posle ove utakmice, trener Vojvodine Nenad Lalatović je podsetio da je prošle sezone u ovo vreme novosadski superligaš imao znatno manje bodova, a kao jedan od razloga što ''Lale'' sada mnogo bolje igraju, istakao je i odličnu atmosferu u ekipi.

''Jako sam zadovoljan zbog toga što nakon 18 odigranih kola imamo 39 osvojenih bodova, jer to jasno pokazuje drastičan napredak u odnosu na prošlu i neke ranije sezone.

Primera radi, prošle sezone u ovo vreme, Vojvodina je imala skoro duplo manje bodova, a sadašnji rezultati dodatno dobijaju na značaju ukoliko se zna da su ostvareni sa petoricom mladih i talentovanih igrača u postavi i činjenici da smo, ako ne najmlađi, onda sigurno jedan od najmlađih timova u ligi.

Za ovakve uspehe, najzaslužniji su igrači i dobra atmosfera u klubu, a mene kao trenera raduje to što se kod nas pre i posle svakog treninga čuje pesma, jer pesma donosi radost'', naglasio je Lalatović.

Ponovio je i svoju želju da se njegovim igračima ubuduće mnogo više pažnje posveti u medijima, nego što je to do sada bio slučaj.

''Poslednji put kada je Vojvodina u ovoj fazi sezone bila druga na tabeli, to se desilo sa tandemom Gajić-Lalatović.

Naš predsednik je pred početak sezone kao cilj zacrtao izlazak u Evropu i mi smo na dobrom putu da to ostvarimo, a jako bih voleo i kada bi se u medijima malo više pisalo o igračima Vojvodine, jer oni su to apsolutno zaslužili.

Igraju dobar i kvalitetan fudbal, ostvaruju rezultate za poštovanje i zbog njih je danas lepo biti Novosađanin i navijač Vojvodine'', poručio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke