U Vojvodini prete Partizanu: "Možemo da pobedimo svakog na našem terenu"

Autor: Beta Beta
petak 27.04.2018.
14:33
Izvor: Beta

Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju obavezu da protiv Partizana pruže svoj maksimum, iako je novosadska ekipa veću procesu pripreme za narednu sezonu.

Sportske.net/Milovan Longinov
Sportske.net/Milovan Longinov

Povezane vesti

Pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula rekao je danas da njegovi fudbaleri imaju obavezu da protiv Partizana pruže svoj maksimum, iako je novosadska ekipa već u procesu pripreme za narednu sezonu.

"Nalazimo se u punom procesu priprema za sledeću sezonu, pa u okviru toga gledamo i kakvim potencijalom raspolažemo u našim redovima i pokušavamo da nadogradimo konturu igre koju želimo od Vojvodine u narednom periodu", rekao je Šaula na konferenciji za novinare.

"Iz dobro poznatih razloga, ekipa ne može da odgovori zahtevima koje imamo tokom svih 90 minuta i zato protiv Partizana njima prepuštamo ulogu favorita, jer su u ovom momentu bolji tim od nas. Medjutim, imamo obavezu da pružimo svoj maksimum i ne odustajemo od pobede, ako nam se ukaže prilika za nju", dodao je on.

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju ekipu Partizana na Karađorđu u utakmici 34. kola Super lige Srbije.

Bez obzira na to što predstojeća utakmica nema rezultatski značaj, Vojvodina će na teren izaći sa trenutno najjačim sastavom.

"Igrači iz omladinskog pogona neće dobiti šansu na ovom meču, što ne znači da to neće biti slučaj na narednim utakmicama. U poslednje tri nedelje imamo problema s povredjenim igračima i kartonima, pa nismo mogli da budemo u kompletnom sastavu, a u nedelju nećemo moći da računamo na Vukasovića, dok je pod velikim znakom upitnika Lazar Zličić", rekao je Šaula.

Štoper Ranko Veselinović rekao je da Partizan favorit u predstojećoj utakmici.

"Prvenstveno zbog toga što smo mi vezali tri poraza i ovaj meč ne dočekujemo u baš sjajnom ritmu. Medjutim, naš motiv ne treba da se dovodi u pitanje, jer onaj ko nema motiva protiv Partizana, ne treba ni da se bavi fudbalom", rekao je on.

Veselinović je dodao da njegova ekipa u taj meč može da udje rasterećeno i da uživa.

"No, ići ćemo na osvajanje bodova, jer oni dolaze na naš stadion, a na našem stadionu, možemo da pobedimo svakog", rekao je Veselinović.

Utakmica Vojvodina - Partizan igra se u nedelju od 18.30 časova na Karađorđu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 27.04.2018
20:51

Mozete, ali ne smijete, zna se cija ste filijala kao i ostali poltroni...

avatar
Damir111
Friday, 27.04.2018
20:09

dobicete petardu

avatar
СрбијаНС
Tuesday, 01.05.2018
11:54
avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 27.04.2018
17:25

Napred Lale ako nekog mozete da pobedite u ovom Plej-ofu onda je to partizan.

avatar
RG VILI
Friday, 27.04.2018
16:30

Na kraju ce da kukaju ,kao i uvek :)

avatar
indosrbija
Friday, 27.04.2018
14:57

pretnja u prazno..vosa nikad slabija

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 27.04.2018
14:43

Vojvodina je smesna ekipa realno su za plej-aut a ne za plej-of...hvale sebe da su neko i nesto i vecno se nesto bune a komedija od ekipe