U Tumbakovićevom fokusu samo Luksemburg!

Autor: Beta Beta
sreda 13.11.2019.
17:15
Izvor: Beta

Srpski nacionalni tim će u četvrtak igrati protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da se ekipa sprema za Luksemburg kao da je to jedina utakmica i da će biti vremena za pripremu za Ukrajinu posle toga.

"Spremamo se za Luksemburg kao da je to jedina utakmica u ovom ciklusu. Tako spremam ekipu. Kada se to završi imaćemo sasvim dovoljno vremena da se spremimo i za utakmicu koja je u nedelju", rekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Reprezentacija Srbije čeka kiks Portugala, a pre toga mora da ostvari pobede u svojim duelima, prvo sa Luksemburgom, a potom i Ukrajinom da bi se kroz kvalifikacije plasirala na kontinentalni šampionat.

"Igramo za reprezentaciju svoje države i moramo na svakoj utakmici da razmišljamo o pobedi. Verujem da moramo da iniciramo nešto što može da probudi nadu. Svaki rezultat bez našeg rezultata nema težinu. Hajde da završimo Luksemburg i onda ćemo da se motivišemo da završimo i drugu utakmicu, a sve ostalo je bonus", kazao je Tumbaković.

Selektor srpskog nacionalnog tima je istakao da nema dilemu kada je u pitanju sastav koji će izvesti na terenu.

Upitan je šta se promenilo u odnosu na utakmicu sa Luksemburgom iz septembra.

"Ništa se značajno nije promenilo, osim što smo dodatno skautirali Luksemburg. Nema promena što se tiče njihovog sastava i načina igre. Moramo da budemo koncentrisani tokom cele utakmice", kazao je Tumbaković.

Utakmica Srbija - Luksemburg igraće se sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 14.11.2019
02:23

Nadam se: Dmitrović (Rajković) - Gaćinović, Milenković, Milunović, Kolarov - Maksimović, Lukić - Tadić, Ljajić, Radonjić - Mitrović. Ipak, znam da će u 11 biti Milivojević, koji jeste odličan fudbaler, ali, sa njim u timu se smanjuje broj polukontri i kontri, jer uglavnom odigrava ziheraški i *čuva* loptu u posedu (dodajući u širinu, unazad etc.). Takođe, pretpostavljam da će poluvreme odigrati SMS (i treba), možda i Rodić (takođe treba).

avatar
REVØLT
Wednesday, 13.11.2019
19:04

Sta imas da skautiras Luksemburg