U trenutku sve se promenilo, Zvezda u minusu, Stanković isključen!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.10.2020.
22:27
Izvor: Sportske.net

Sudija Ernandes razbesneo crveno-bele, posebno trenera Stankovića.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Kao što reče stručni konsultant RTS-a Dejan Nedić, sudija Ernandes je u poluvremenu video situaciju kod nedosuđenog penala za Hofenhajm i u drugom poluvremenu mu se neće ponoviti nešto slično.

I zaista, od drugog poluvremena nije grešio na štetu domaćina, iako je bilo nekoliko situacija u kojima je na prvi pogled delovalo da bi mogao da presudi u Zvezdinu korist.

Prvo je opravdano poništio Erakovićev gol zbog ofsajda, potom je zaustavio Falćinelijevu kontru zbog faula u napadu, kada je Dejan Stanković prvi put protestovao, a onda u 64. minutu Ernandes je potpuno razbesneo Zvezdinog stratega.

Na sredini terena Akpoguma je startovao na Veljka Nikolića koji pada i svi su mislili da će to biti prekršaj za Zvezdu, ali sudija se nije oglasio, pa je u nastavku akcije Baumgartner, posle centaršuta Rudija sa desne strane pogodio Borjanovu mrežu - 1:0 za Hofenhajm.

Protestovali su Zvezdini fudbaleri, Dejan Stanković je svašta rekao arbitru zbog čega je i isključen, ali ponovljen snimak je pokazao da je Akpoguma ipak startovao na loptu.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 23.10.2020
07:08

Судија је подле старта немачког играча морао досудити фаул за Звезду без обзира што није дотакао Николића јер сам старт је био опасан.

avatar
paok
Thursday, 22.10.2020
22:53

Znaci Mister u pravu a snimak laze, kako je to moguce. E sad se vidi razlika u sudjenju kod nas i u Evropi, mada je mogao da sudi penal mnogo ranije. Nije mi drago sto gubite jer ne navijam nikad protiv nasih u Evropi.

avatar
Realni Arthur
Thursday, 22.10.2020
22:49

Ljudi, Simic, Gajic, Pavkoc, Vukanovic, Rodic, Petrovic su ok igraci za Ling-long, pong ligu, ali za Evropu je prava sramota da te predstave!