U Partizanu ''znaju šta da poprave i gde da se pojačaju''

Autor: Darko Mitrović
petak 26.06.2020.
22:40
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Grešaka tokom leta ne bi trebalo da bude.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

U Partizanu su još uvek pod utiskom bolnog poraza u finalu Kupa, posle penal-serije protiv Vojvodine, ali nema vremena za očajavanje, već za povlačenje novih važnih poteza u letnjem prelaznom roku.

Čelnici crno-belih, u saradnji sa trenerom Miloševićem, već su angažovali štopera Olimpije iz Ljubljane, Kamerunca Makija Banjaka, a produženi su ugovori sa desnim bekom Nemanjom Miletićem i štoperom Bojanom Ostojićem.

Počasni predsednik kluba Ivan Ćurković u razgovoru za ''Informer'' izrazio je nadu da će se tokom leta doneti prave odluke i angažovati prava pojačanja.

''Nema trofeja, ali nema ni tragedije. Sledi analiza, prvo stručnog štaba, a potom i rukovodstva kluba, da se vidi šta može da se popravi do početka kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan dobro gura i ima odličnog trenera Savu Miloševića, koji će sledeće sezone biti još bolji. Finansije kluba su stabilne. Nema potrebe da se priča o odlascima i rezovima. Oni koji su svakodnevno u klubu znaju šta da poprave i gde da se pojačaju'', zaključio je Ćurković.

Kada je u pitanju pomenuti meč sa Vojvodinom, Ćurković smatra da je Partizan sve trebalo da reši u produžecima i da iskoristi ogromnu psihološku prednost posle izjednačujućeg gola Strahinje Pavlovića u 96. minutu. Zašto se to nije desilo, objasnio je Savo Milošević na današnjoj konferenciji za novinare, što možete da vidite OVDE.
-
baner 4

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 29.06.2020
15:02

Problem je tanka klupa.Startna postava je odlicna ali klupa nije bila dovoljno dobra da iznese sezonu.I treba resiti taj problem.

avatar
Osijek 51
Sunday, 28.06.2020
22:28

Ubjedljivo najbolji sistem igre u fudbalu je 4 4 2 , dopadljiv za oko i efikasan, vec mi je zao Sadika da gledam kako se sam muci u napadu....

avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 27.06.2020
07:19

Sve dok se ne otera ova uprava, Partizan ce biti drugo razredni tim. Svi znamo ko ih je postavio i zasto.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 26.06.2020
22:42

Sve dok su tu okupatori, uzurpatori i petokolonasi, Partizanu boljitka nema.