U Partizanu su bili besni zbog Nikolićeve arbitraže u Nišu, a on već dobio novi važan zadatak!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.04.2019.
21:14
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Zanimljiv izbor posle svega što se dešavalo u prošlom kolu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Znate već, Partizan je imao mnogo primedbi na suđenje Bojana Nikolića u derbiju prošlog kola, protiv Radničkog na ''Čairu'', kada je tim iz Humske poražen posle preokreta sa 3:1.

Pre svega zbog drugog gola Nišlija, kada je Nikolić preinačio ispravnu odluku svog pomoćnika koji je signalizirao ofsajd, ali i zbog nekih drugih odluka, što su crno-beli objasnili u saopštenju posle meča u Nišu.

Ali, bez obzira na stav crno-belih, nadležni za delegiranje arbitara u FSS očigledno i dalje imaju puno poverenje u sudiju Nikolića, pa su mu za četvrtak poverili još jedan važan zadatak.

Naime, Nikolić će biti glavni sudija utakmice u Lučanima, gde će Mladost dočekati ekipu Vojvodine, potvrđeno je na sajtu FSS.

Lučanci su posle Partizanovog poraza u Nišu došli u situaciju da se bore za plasman u Evropu, pa ako crno-beli izgube u 160. večitom derbiju, a Mladost savlada Vojvodinu, tim iz Lučana će ''preskočiti'' Partizan na tabeli. Zbog toga će javnost sa velikom pažnjom pratiti kako će Nikolić suditi u pomenutoj utakmici.

Podsetimo, u duelu Zvezde i Partizana glavni sudija biće Novak Simović, a na ''Čairu'', u utakmici Radnički - Čukarički pravdu će deliti Petar Piper. Konačno, Miloš Milanović je glavni arbitar na utakmici Napredak - Proleter u Kruševcu.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 24.04.2019
00:33

Kako je smeo radnicki da ih onako oduci od fudbala....

avatar
MilošPB
Tuesday, 23.04.2019
22:04

Kakav je ovo pritisak na sudije?! Krivi su im što im ne poklanjaju pobede, kao do sad. Pričaju o jednoj greški na njihovu štetu a prećute 3 u njihovu korist. Nije sudija pogrešio zbog položaja igrača, koji je očigledan, već u proceni da li je uticao na igru, tj da li je uticao na igru ako je Kljajić video putanju lopte. Pričaju o nadoknadi, a niko nije zaboravio gol u 100 minutu! Žalosno što ovu upravu navijači pljuju, a onda ih podržavaju u njihovim nebulozama.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
22:20

Greski LOL Koje tri u nasu korist? Kako te vise nije sramota. I sta, kao, mi ne znamo koju je gresku napravio nego ces ti da nas ucis? I kakvih 100 minuta, dokle ce vise i ta idiotska mantra, alo? Ne podrzavam ja njih nego napadam one koji nas kradu na terenu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 24.04.2019
11:15

Ceka, mi nikad nismo pravedno izgubili? Jesi li siguran da ne pises o zvezdi? Na kraju krajeva, ja sam pisao o greskama sudije, a ni ti mi to nisi prokomentarisao. A sta i da napises kad je sve potpuno jasno, razumem ja tebe...

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 24.04.2019
09:56

Ti si izgleda prestao da gledas utakmice Partizana... Ili ih gledas u novinama, kao i svi grobari. Dobro su vam Nislije rekle i u porazu moras biti velik, a vi to ne znate da budete, nikad u zivotu niste pravedno izgubilo, uvek vam je neko drugi kriv. Prestanite da gledate utakmice u novinama pogledajte je nekad na televizoru. Radnicki vas je vise nego zasluzeno pobedio!