U Partizanu i ovako najavljuju Stevanovićev transfer, šta mu se ''priviđa''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.01.2020.
16:37
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv komentar na zvaničnom klupskom nalogu na Instagramu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Partizan je ove zime već obavio veliki posao transferom Strahinje Pavlovića u Monako za ''10 plus'' miliona evra, ali se crno-beli tu ne zaustavljaju, s obzirom da na stolu imaju izvanredne ponude i za Umara Sadika i Filipa Stevanovića.

Što se tiče Sadika, juče je postignut dogovor sa Romom oko načina raspodele sredstava kada do transfera dođe, a Filip Stevanović čeka rasplet pregovora i sa Nicom, i sa Napolijem, možda i sa nekim drugim klubovima...

A dok Stevanović čeka, crno-beli na Instagramu ovako komentarišu njegovu trenutnu situaciju:

''Sve gledam u daljinu, trljam oči, priviđa mi se Čizma, Azurna obala, 🗯️.. trljam oči ponovo, a ono Turska 💫 Jedva čekam da večeras zaspim💤''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 19.01.2020
17:50

Ako je ovo zvanični profil kluba i vodi ga zaposlen u klubu treba ga kazniti zbog ovakvog statusa. Ovakvi statusi samo štetu klubu i smanjuju cenu igraču.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 20.01.2020
01:36

Profil je zvaničan, ali ovaj navedeni tekst ne postoji na tom profilu, ne postoji ni kod Fiće na profilu, ko će ga znati odakle su ovo iskopali...

avatar
magister
Monday, 20.01.2020
14:12

Neko je pokušao da bude duhovit i da prokomentariše fotografiju... To je ipak zabava na internetu. Ne treba sve uvek gledati fatalistički i ozbiljno.