U nedelju veliki derbi na ''Čika Dači'', u Radničkom se nadaju velikoj podršci ''Đavola''

Autor: Darko Mitrović
petak 11.10.2019.
19:26
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

U odnosu na narednog rivala, Kragujevčani su imali nekoliko dana više za pripremu utakmice.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

U nedelju od 15 časova na kragujevačkom stadionu ''Čika Dača'' igra se derbi utakmica 14. kola Prve lige Srbije između Radničkog 1923 i Novog Pazara.

Kragujevčani nisu imali obaveza u sredu, jer im je meč sa Grafičarom odložen, dok su Pazarci na svom terenu poraženi od Bačke sa 1:0 i pali na šesto mesto na tabeli.

Utakmica u nedelju će imati veliki značaj i za jedne i za druge, ali možda ipak više za Kragujevčane, koji su imali seriju loših rezultata koju su prekinuli prošlonedeljnom pobedom nad Budućnosti iz Dobanovaca (1:0).

Fudbaler Radničkog Uroš Vidović je u izjavi za klupski sajt istakao da je ekipa maksimalno motivisana da u nedelju ostvari dobar rezultat.

''Novi Pazar je jedna jako dobra i kvalitetna ekipa, koja u svojim redovima ima par iskusnih superligaških igrača. U usponu su forme, igraju jako dobro i nisu slučajno u gornjem delu tabele. Za nas je svaka utakmica podjednako značajna, ali mislim da bi nam pobeda protiv Novog Pazara omogućila da krenemo ka vrhu tabele, gde nam je i mesto. To neće biti lak zadatak, ali imamo veliku želju i motiv, tako da ćemo pružiti svoj maksimum u nastojanju da uzmemo sva tri boda'', ocenjuje Vidović.

Naravno, pozvao je i navijače da u što većem broju dođu u nedelju na ''Čika Daču'' i podrže Radnički u borbi za petu pobedu od početka sezone.

''Znamo da smo lošije startovali, ali radimo dobro, atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se boljim rezultatima u nastavku sezone. Pozvao bih sve naše navijače da dođu na stadion u nedelju i pruže nam podršku, a mi ćemo se boriti do poslednjeg atoma snage, kako bismo ih obradovali pobedom''
, naglasio je Vidović.

Iz Radničkog su saopštili da je cena ulaznica ua ovu utakmicu 200 dinara.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke