U nedelju stručni derbi - Vladan Milojević vs Miroslav Đukić!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.12.2017.
14:57
Izvor: Sportske.net, fss.rs

FSS okuplja srpsku trenersku elitu.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije, u nedelju i ponedeljak u SC FSS u Staroj Pazovi okupiće se veliki broj naših vodećih fudbalskih stratega.

Cilj skupa je da se učesnici upoznaju sa specifičnostima metodike rada sa fudbalerima prilikom postizanja takmičarskih rezultata i formiranja igrača i obnova licenci različitih nivoa (UEFA ”B”, UEFA ”A” i UEFA ”PRO”)

Među učesnicima biće treneri koji obnavljaju UEFA ”B”, UEFA ”A” i UEFA ”PRO” licence, trenutni polaznici nacionalne ”C”, UEFA ”B”, UEFA ”A” i UEFA ”PRO”, nacionalne ”PRO”, kao i svi zainteresovani za stručni rad u fudbalu.

Među predavačima tokom naredna dva dana, biće direktor Centra za edukaciju trenera dr Aleksandar Janković, predsednik trenerske organizacije Slobodan Pavković, menadžer i kreator belgijskog razvojnog programa Beri Pauels, treneri FK Crvena zvezda Vladan Milojević i FK Partizan Miroslav Đukić, PRO trener Aleksandar Stanojević, menadžer edukacije Dalibor Zorko, prof dr Vladimir Koprivica, prof. dr Zoran Pajić, prof dr Bojan Leontijević, prof. dr Voja Milosavljević ...

Organizaciona forma predavanja predviđa 45 minuta izlaganja i 15 minuta diskusija.

FSS je objavio i kompletnu satnicu predavanja za nedelju i ponedeljak, a ono što je privuklo našu najveću pažnju jeste najavljeni stručni derbi u kojem će učestvovati treneri Crvene zvezde i Partizana - Vladan Milojević, odnosno Miroslav Đukić.

Početak njihovog stručnog derbija zakazan je za nedelju u 11 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke