U Napretku zadovoljni pripremama

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.02.2018.
15:25
Izvor: Beta

Sportski direktor fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca Bojan Filipović rekao je danas da je zadovoljan dosadašnjim delom priprema za nastavak sezone i istakao da je dobra vest što se većina povređenih igrača oporavila.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Kruševljani privode kraju pripreme u Antaliji. Danas je na programu bio poslednji trening, a popodne će raditi na analizi rivala sa kojim će sutra odmeriti snage.

"Sve teče po planu priprema. Vrlo sam zadovoljan zalaganjem igrača i stručnog štaba. Radimo naporno, ali se već vide rezultati. Dobra vest je da se većina povređenih oporavila i da su priključeni timu. Vrlo sam zadovoljan radom naše medicinske službe, posebno fizioterapeuta Saše Miletića, jer je sve odrađeno stručno i pravovremeno", rekao je Filipović, objavljeno je na sajtu kluba.

Desetog dana boravka u Antaliji, ekipa Napretka je odradila jutarnji trening, a popodne će iskoristiti za pripemu utakmice protiv slovačkog Trenčina.

"Sutra nas očekuje treća prijateljska utakmica, protiv Trenčina, koja se igra u Beleku. Popodne ćemo iskoristiti za pripremu utakmice", rekao je Filipović.

Napredak je prvi deo sezone završio na sedmom mestu superligaške tabele sa 34 osvojenih bodova, šest manje u odnosu na trećeplasirani Spartak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke