U Napoliju kuknjava, vezana i za Zvezdu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.08.2018.
09:09
Izvor: Sportske.net

Italijani šokirani žrebom i mada Anćeloti širi optimizam, opšte je mišljenje da gore nije moglo...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Jasno je da je Zvezda potpuni autsajder u grupi Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem, ali postoji jedna stvar koje se recimo Italijani plaše.

Na stranicama posvećenim Napoliju, ali i medijima vlada mišljenje da vicešampion nije mogao gore da prođe.

"I oni će morati da se plaše nas", konstatovao je Anćeloti, mada i sada kaže da je žreb užasan.

Za "San Paolo" će jesen biti prilika da pozdravi "Matadora" Kavanija koga i dalje obožavaju, međutim u nekim komentarima pominje se da težak žreb pogoršava činjenica i da prvu utakmicu igraju na "Marakani".

"Srpski šampion je veliko ime, daleko od nekadašnje slave, ali na sve još Napoli mora prvo u Beograd. To je još jedan razočaravajući faktor, atmosfera na tom stadionu je strašna, neprijateljska, domaćin će imati ogroman motiv jer je prvi meč i svakako se nadaju iznenađenju. Ti navijači će učiniti utakmicu neprijatnom za Napoli, tamo nije lako pobediti", komentarišu Italijani.

Jasno, Zvezdini navijači su ono najbolje čime klub može da se podiči i na šta može da računa u konkurenciji neuporedivo kvalitetnijih timova, pa bi to zaista mogao da bude faktor jer je svaki bod ove jeseni za srpskog prvaka dragocen.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Friday, 31.08.2018
16:32

Samo dati Miloju dozivotni ugovor i ja za Zvezdu ne brinem kao nekad kako ce igrati vec uzivam u utakmici i naravno pobedi, a same utakmice sa ovakvim vrhunskim ekipama su pobeda.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 31.08.2018
11:41

Znaci, bolje bi im bilo da gostuju na Enfildu ili na Parku princeva? Smesno.

avatar
Boki58
Friday, 31.08.2018
11:11

bilo i bice, mozda A ja se duboko nadam da ova Zvezda ima smek prethodnih generacija, koji su stvarali temelje na osnovu kojih je i osvojen kup sampiona. Sada gledamo da dobijemo bar neku utakmicu jer Miloje je poceo da zida novu Zvezdu i da ponovo stvara istoriju o kojoj ce se pricati. Postavio je standard za trenere u Srbiji i zagolicao Evropu. U narednim vremenima, naravno sa Milojem na celu, polako ali sigurno betonirati redovno ucesce u LS i postati kost u grlu najbogatijim klubovima i konacno dugo ocekivani rezultati na evro sceni nece izostati. Nemoj da ste u zabludi da je Miloje za ovu godinu zavrsio posao, pa on nece voditi Zvezdu da bude glineni golub, ne sumnjam da ce spremiti ekipu do jaja, pa sta bude. SRECNO MILOJE I BIO NAM TRENER DO PENZIJE, NAPRED ZVEZDA

avatar
The_Matrix
Friday, 31.08.2018
10:55

Sve su to klubovi naviknuti na lide atmosfere. Napoli ima brutalne navijace, igrao je protiv turskih i grckih klubova...Zvezdini igraci ce morati da izginu i ne oslanjaju se na navijace previse. Napoli im je generalno mozda i jedina sansa da otkinu koji bod

avatar
Doktor Trax
Friday, 31.08.2018
10:32

Napoli X u Beogradu, to je moranje, nekako ih napasti izvuc neki rezultat jer posle sledi par utakmica u kojima su nam sanse promil.