U Lučanima svi zadovoljni

Autor: Beta Beta
subota 17.08.2019.
23:53
Izvor: Beta

Treneri Radničkog i Mladosti zadovoljni učinjenim u meču u Lučanima.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je večeras da je njegova ekipa, iako je odigrala nerešeno protiv Mladosti, podigla nivo igre i istakao da veruje da je na pravom putu da bude "Radnički iz prošle sezone".

"U Lučanima je uvek teško igrati. Čestitao bih i jednoj i drugoj ekipi na borbenosti. Ovo je, prema mom mišljenju, bila izjednačena utakmica", rekao je Krunić posle meča.

Fudbaleri Radničkog i Mladosti odigrali su danas u Lučanima nerešeno 1:1, u utakmici petog kola Super lige Srbije.

"Mogli smo sa igračem više da dodjemo do pobede, imali smo nekoliko prilika, ali nismo imali sreće. S druge strane, raduje me što smo se malo podigli u odnosu prethodne dve utakmice, iako smo u njima pobedili, a večeras odigrali nerešeno", rekao je Krunić.

Krunić je naveo da su njegovi fudbaleri danas više trčali i borili se i na tome im je čestitao.

"I Mladost je imala svoje šanse. Mi smo u situaciji kada smo imali igrača više dozvolili sebi da izgubimo loptu na 16 metara od gola i malo je falilo da primimo pogodak i izgubimo meč. U svakom slučaju, zadovoljan sam što smo podigli nivo igre i verujem da smo na pravom putu da budemo Radnički iz prošle godine, jer svi znate koliko igrača se promenilo u odnosu na taj period", rekao je Krunić.

Trener Mladosti Goran Stanić naveo je da su utakmice ekipe iz Lučana i Niša uvek zanimljive i neizvesne, da je tako je bilo i večeras i dodao da nije nezadovoljan rezultatom.

"Mi smo u ovom meču imali otežavajuću okolnost jer smo skoro celo drugo poluvreme igrali s igračem manje. Što se tiče prvog poluvremena, publika je mogla da vidi agresivnu igru na obe strane, ali ne i velike šanse. U nastavku smo imali taj hendikep s crvenim kartonom, ali smo bili disciplinovani i čvrsti u bloku i nismo dozvolili Radničkom da stvori puno prilika, čak smo posle kontri imali dve situacije da dodjemo do sva tri boda", rekao je Stanić.

"Kada se podvuče crta, nisam nezadovoljan ovim rezultatom", zaključio je trener Mladosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
23:55

Raduje te što ste se podigli u utakmici protiv mladosti jer mladost nije htela da vam se skloni za razliku od javora.