U Liverpulu nije mogao da pomogne, ali sada je naoštren da Zvezda napravi iznenađenje!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.11.2018.
14:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Kako bi to zakomplkovalo situaciju u grupi...

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Crvena zvezda je u prethodna dva kola Lge šampiona pretrpela dva ubedljiva poraza, ali crveno-beli su uvereni da vrede mnogo više i da će to pokazati u preostalim mečevima.

Prvi naredni Zvezda igra 6. novembra, kada na ''Marakanu'' dolazi Liverpul, a srpski šampion će za razlku od susreta na ''Enfildu'' biti jači za sjajnog Marka Marina koji se oporavio od povrede.

On će biti Zvezdn najveći adut u ovom meču, s obzirom na izvesno odsustvo Boaćija, a sam je izuzetno motivisan da pomogne svom timu da napravi veliko iznenađenje i pokvari planove ekipi Jirgena Klopa.

''Nisam mogao da igram u Liverpulu, nije lako kada se gleda sa strane, posebno takva utakmica. Nije lep sećaj kada ne možete da pomognete ekipi, ali momci su odlično otvorili utakmicu, prvih 20 minuta smo igrali fantastično.

Uživao sam pred televizorom na početku utakmice, žao mi je što momci nisu izdržali duže.

Verujem da će biti potpuno druga priča na Marakani pred našim navijačima. Videli ste kako Napoli igra odlično u Ligi šampiona, pobeđuje, u Parizu je u poslednjim minutima primio gol, a na Marakani mu nije bilo lako.

Očekujem takvu borbu i protiv ostalih ekipa na našem terenu. Znamo da je Liverpul izuzetno kvalitetna ekipa, moraćemo da samo sve od sebe da bismo ih iznenadili'', izjavio je Marin, a prenosi klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 01.11.2018
15:50

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.