U koji je rang Đukić svrstao Skenderbeg? Bambi se prisetio prethodnog gostovanja u Elbasanu

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.10.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Trener Partizana i jedan od najboljh igrača crno-belih sinoć su u ''Partizanovom vesniku'' najavili sutrašnji meč sa Skenderbegom u Elbasanu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Miroslav Đukić se složio sa ocenom voditelja Željka Pantića da je Skenderbeg u rangu Videotona, ekipe koju je Partizan eliminisao na putu ka Ligi Evrope.

''Radi se o dobroj ekipi, u rangu Videotona, rangu Dinama iz Zagreba, našem rangu. Ova grupa je dosta ujednačena, osim možda Dinama iz Kijeva koji je favorit u ovoj grupi, ostalo je sve otvoreno.

Mi smo ih videli protiv Jang bojsa, to je bila jedna tvrda, teška utakmica i nas isto to očekuje.

Mislim da nema favorita, mi idemo tamo da pokušamo da pobedimo. Ko pobedi tamo, imaće veliku šansu da nešto napravi, mi ćemo ići sa tom željom'',
istakao je Đukić.

Zoran Tošić
je jedan od igrača čije će iskustvo biti zlata vredno za Partizan u sutrašnjoj utakmici. On je bio član reprezentacije Srbije koja je pre dve godine gostovala u Elbasanu protiv Albanije, kada je naš nacinalni tim slavio sa 2:0.

On se prisetio da su tada naši igrači bili potpuno posvećeni fudbalu, ne razmišljajući o bilo kakvim provokacijama, pa je i kvalitet ''Orlova'' došao do punog izražaja.

To bi trebalo da bude i recept za sutrašnju uakmicu, kada je Partizan u pitanju.

''Svako treba da izađe maksimalno koncentrisan na teren, da ovo šta se dešava van, zaboravimo, da ne idemo tamo sa krvavim očima da mislimo nekoga da svetimo. Mi idemo tamo fudbalski i to je jedino o čemu treba da razmišljamo'', zaključio je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 18.10.2017
12:52

A trebalo je da bude ovako: Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov- Everton- Tosic, Suma, Stevanovic- Jovanovic, Tavamba; Klupa:Stevanovic/ Jovicic, Mitrovic (Markovic/Bosnjak), El Munir (Miletic), Radin/Marjanovic, Pantic/Kosovic/Ilic, Jankovic/Djurickovic/Kokir, Petrov/Vlahovic/Solomon.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 18.10.2017
12:40

Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Ostojic, Antonov- Tosic, Radin, Everton, Pantic- Suma- Tavamba. Jovicic, Mitrovic, Miletic, Jankovic, Ilic, Solomon, Ozegovic. Eventualno Djurickovic umesto Solomona.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 18.10.2017
17:11

Videćeš Jevtovića u prvih 11 (znači igrač manje za naš tim).

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 18.10.2017
19:15

Nadam se da necu:-D

avatar
Emperador(2018)
Wednesday, 18.10.2017
11:54

Stojkovic, Miletic, Vulicevic, Antonov , Ostojic, Everton, Jevtovic, Tosic, Jankovic ,Suma , Tavamba. Ozegovica, Pantica i Radina ubaciti u drugom poluvremenu