U kakvoj su formi igrači Crvene zvezde nakon odmora i ko ne izlazi iz teretane?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 12.06.2019.
20:30
Izvor: Sportske.net

Najbolju ocenu forme igrača Crvene zvezde može da da - kondicioni trener.

Crvenazvezdafk.com
Crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ivan Vučetić je pravi čovek da nam da odgovor na pitanje kakva je situacija sa kondicijom igrača Crvene zvezde nakon odmora.

Igrači aktuelnog šampiona Srbije su trenutno na pripremama na Zlatiboru.

"Stigli smo do polovine prvog dela priprema na kojima je akcenat na fizičkoj pripremi. Bazirani smo na razvoju snage i izdržljivosti kroz treninge u kojima su ukljucene tehničko-taktičke vežbe sa loptom. Radimo u tri grupe, najviše sa "T-rex" trakama, pilates loptama i medicinkama. Treninzi su dosta funkcionalni i zanimljivi. Glavni deo radimo na terenu, a teretanu koristimo za zagrevanje pre izlaska na teren i za individualni rad", rekao je Ivan Vučetić, kondicioni trener tima.

On je potvrdio da su se igrači vratili u dobroj kondiciji.

"Igrači su došli u dosta dobrom stanju posle odmora, to su testovi i pokazali. Ovo su već četvrte pripreme kako radimo zajedno, tako da su se igrači navikli na ovakav sistem. Izuzetno sam zadovoljan njihovim zalaganjem i još više činjenicom da je, i pored teških treninga, atmosfera u ekipi fantastična", rekao je on.

Kada se radi o ciljevima za novu sezonu, kondicioni trener Crvene zvezde je istakao da bi bio zadovoljan ulaskom u jedno veliko takmičenje u Evropi.

"Dosta utakmica smo odigrali od kada smo prošle godine sa istog ovog mesta krenuli na pripreme. Teška sezona je iza nas, ali kroz igranje u Ligi šampiona i Ligi Evropi igrači su navikli na tako veliki broj susreta. Nadam se da ćemo i ove godine igrati jedno evropsko takmičenje", rekao je on.

Imao je i da izdvoji jednog fudbalera - Erika Jirku.

"Bez sumnje on najviše voli rad u teretani. Svi su raspoloženi za rad, zaista moram sve da ih pohvalim. Najmlađi igrači, kao i oni koji su sa nama prvi put na pripremama, se odlično pokazuju. Svi su raspoloženi i motivisani"
, ističe Vučetić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke