U Humsku stigla nova ponuda, Partizan je prihvatio - Vreme je za odlaske i punjenje kase ''do vrha''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.06.2019.
08:51
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Sve se brzo izdešavalo kada je ovaj momak u pitanju.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Mnogi su bili iznenađeni odlukom trenera Partizana Sava Miloševića da na pripreme na Zlatibor ne povede Gorana Zakarića, vezistu crno-belih koji je u protekloj sezoni uglavnom bio standardni prvotimac.

Kažemo uglavnom, jer je u finišu sezone, posle dolaska Miloševića, ipak pao u drugi plan, pa imajući to u vidu, onda pomenuta odluka Partizanovog šefa struke možda i nije preveliko iznenađenje.

I dok se njegovi saigrači ovih dana pripremaju na Zlatiboru, Zakarić ubrzano radi na pronalaženju novog angažmana, a izgleda da će se to vrlo brzo i desiti.

''Mozzartsport'' je preneo da je u Humsku stigla ponuda vredna 800.000 evra za reprezentativca BiH, i to iz turskog Konjaspora, sa kojim je Partizan prethodnih godina već uspešno poslovao, poslednji put kada je realizovan transfer Marka Jevtovića iz Partizana u ovaj turski klub.

Pomenuti izvor navodi da su u Humskoj već prihvatili pomenutu ponudu, pa je za očekivati da se transfer i ozvaniči narednih dana, ukoliko i fudbaler dogovori svoje uslove sa Turcima.

Iako ponuda nije milionska, Partuizan će ipak solidno zaraditi od veziste koga je prošle godine doveo za 150.000 evra iz sarajevskog Željezničara.

Zakarićev sve izvesniji transfer mogao bi da bude uvod u naredne, mnogo unosnije Partizanove izlazne transfere. Narednih dana očekuje se realizacija transfera Svetozara Markovića u Olimpijakos za 1.5 milion evra, pa Rikarda Gomeša u Dubai za 4 miliona, a šlag na tortu trebalo bi da bude i prelazak Strahinje Pavlovića u Juventus, za rekordan iznos obeštećenja. Mada, nešto je priča o tom rekordu u poslednjih desetak dana prilično utihnula...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 24.06.2019
11:53

Zakarić je odličan igrač. Dobar i u defanzivi i po krilu, čak i u špicu. Sve vreme se kreće i otkriva, odigrava jednostavno i brzo. Odgovoran je i baš školovan igrač i u tehničkom i u taktičkom smislu. Čak i da nije u prvom planu, bolje ga je imati i na klupi nego uzeti relativno male pare. Začuđen sam što se Savi ne dopada. Moj utisak o ovom prelaznom roku je - loš. Nije prodat niti jedan stoper, a kupljena 2. Pritom, jako talentovani, zreli i odgovorni Balaž - poslat u Bačku Palanku. I još jedan talentovani - Cvetojević - naravno nije priključen prvom timu, jer dovedena dva stopera na postojeće: Markovića, Pavlovića, Ostojića, Valijentea. Mi ne možemo da dovedemo veliki broj super pojačanja. Zato je trebalo dovesti 3 do 4 igrača za sredinu i špic. Ako uspemo da dođemo do tih 10m od dva stopera i špica, zašto se deo ozbiljnih para ne uloži u nešto provereno (a davao sam primere šta bismo mogli: L. Marković, Đuričić i Škuletić. Okej, doveli Lutovca, to je smisleno, a zašto ne i Zlatanovića? Pišem svaki dan, da podsetim, čovek se nadavao golova i naasistirao prošle godine, a naše dete.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
12:47

Zato što bi bila guzva kad bi dosao i Zlatanovic. Djuricic nije realan iz barem dva razloga, prvo, ne pada mu na pamet da se vrati u nas fudbal jer igra u Italiji (i to bas bukvalno mislim da standardno igra), drugo, on nikad ne bi ni dosao u Partizan jer je zvezdas, ne razumem zasto uporno zanemarujete i prenebregavate to, vise puta smo pisali da je to razlog i argument.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
12:49

P.S. A i nisam uopste siguran da je Zlatanovic pozeljan kod nas nakon onog namernog autogola protiv zvezde...

avatar
Monday, 24.06.2019
11:52

Koje se cifre spominju a koje se dobiju, pa to je nebo i zemlja. Em se igrac proda ispod cene koja se pojavljuje u novinama, em deo uzmu menadzeri, rukovodioci, posrednici itd. Na kraju klubovima ostane 50% max.

avatar
Kunilingus
Monday, 24.06.2019
11:35

I onda stiže još velikih pojačanja iz Zete, Pelistera, Celja, Borca iz Banjaluke itd

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 24.06.2019
09:40

Svakako to ne bi bio rekord, skrenuli smo vam paznju na to ko je rekorder. Smesan transfer isto kao i Jankovicev i Markovicev, jos Zelji ide 120 hiljada.

avatar
Poznavalac
Monday, 24.06.2019
09:13

ovi sistematski unistavaju klub godinama i svi navijaci to odobravaju?daku igrace bud zasto,zivotari se od prelaznog roka do prelaznog roka,tim posle svakog prelaznog roka slabiji i slabiji..Dno dna i onda ne cudi sto je radnicki ispred nas,sada ce biti i vosa,ivanjica mozda..

avatar
Consigliere 1927
Monday, 24.06.2019
09:44

Pa koliko bi ti da dobijes za igraca iz Srbije bez EU papira? Ovo su odlicne pare, cuti i plivaj sto bi se reklo... Sve preko 5m za igrace sa nasih prostora je puna kapa...

avatar
Consigliere 1927
Monday, 24.06.2019
15:16

Pa ni Partizan ni Zvezda nemaju neke talente da mogu odmah da ih unovce za 10+ miliona. Zato svake godine da prodaju jednog ili dva igraca iz svog pogona za 7-8 miliona ukupno, mogu da naprave lep tim, i opet da ubace po sezini 2-3 klinca da buknu. Za razliku od Zvezde Partizan bar to radi. U Zvezdi ne cene puno igrace iz omladinske skole to je nas najveci problem, evo ovaj malo sto ode u Fiorentinu, ovaj Terzic, meni je okej igrac i moze da mu se da sansa u Zvezdi, ali eto on je vec napustio Zvezdu za 1,7m sa 3-4 odigrane utakmice...

avatar
Poznavalac
Monday, 24.06.2019
10:41

nije poenta u tome,nisi razumeo..Kod nas je svakog prelaznog roka prometno kao na autobuskoj stanici,80% tima se menja svakog prelaznog roka i zato su takvi rezultati..A,tih 10ak miliona sto ce uzeti kada bi od njih dali bar 2miliona na pojacanja bilo bi odlicno ali oni ce taj novac dati sebi za plate,dugovanja,reprograme..A,partizan tavori i propada.