U Grčkoj se plaše Zvezde, a posebno Marinovih ''101%'', ni sudija nije po volji, zbog - Partizana?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.10.2019.
15:38
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv tekst osvanuo je u Grčkoj uoči večerašnjeg spektakla na ''Marakani''.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Grčka ''Gazeta'' objavila je na svom sajtu blog Kostasa Nikolakopulosa, koji je u opširnoj analizi kvaliteta ekipa Crvene zvezde i Olimpijakosa priznao da je Zvezda ''vrlo ozbiljan i dobar tim'' i da bi za grčki klub večeras i remi bio dobar rezultat.

Između ostalog, u njegovom tekstu se podseća da Crvena zvezda od dolaska Vladana Milojevića na mesto trenera ostvaruje odlične rezultate, i na domaćoj, i na evropskoj sceni.

Naravno, ističe se da je Milojević veoma poznat u Grčkoj, gde je vodio Panionios, ali i odakle u poslednje vreme ima sve ozbiljnijeg interesovanja tamošnjih najvećih klubova.

Ipak, Marko Marin je, izgleda, neko od koga u Grčkoj posebno zaziru večeras.

''Marko Marin će večeras pružiti 101% kako bi dokazao da je loše tretiran i neopravdano 'precrtan' u Olimpijakosu'', navodi Nikolakopulos i dodaje da pažnju privlači i Mateo Garsija, koga je i Olimpijakos želeo u svojim redovima.

''Smatrao bih vrlo pozitivnim rezultatom nerešen ishod, kojim bi Olimpijakos ostao iznad Zvezde na tabeli, eventualno i izad Totenhema.

Verujem da je za Olimpijakos važno da ne izgubi'', smatra on, uz opasku da bi Zvezdu već mogao dastigne i umor, s obzirom da je rano ušla u novu sezonu, od prvog kola kvalifikacija.

''Imam loš predosećaj i oko francuskog sudije Bastijena'', priznaje Nikolakopulos, a pritom je podsetio i na utakmicu Moldea i Partizana (1:1), koju je takođe sudio jedan Francuz - Buke, i koji će večeras biti u VAR sobi.

''Norvežani su ga krivili za nedosuđen prekršaj pre primljenog gola u 80. minutu'', primetio je Nikolakopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 01.10.2019
17:04

Razumem vas da se plašite da vas braća ne pokradu jer ih odlično poznajete, pa zato spinujete, ali nemojte Partizan i Molde da mešate jer nije bilo nikakvog faula pre drugog gola Partizana. Pa i da je bilo faula sudija koji će večeras biti u VAR sobi tada nije bio u VAR sobi već je sudio kao glavni sudija, a kao glavni sudija nije ni imao pomoć VAR-a, jedino ako su hteli da kažu da Francuz navija za srpske klubove.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 03.10.2019
12:59

Lepo je sto ti sve to razumes, ali ja ne razumem kako jedan navijac bivseg Zvezdinog rivala svoj zivot moze da posveti Zvezdi, a ne svom klubu.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 01.10.2019
15:47

Ako voli Partizan, onda ne voli zvezdu. Što imate slabiji tim to ne znači da se vadite na sve ostalo. Ne brinite neće vučko da finansira evropu kao domaće prvenstvo. Mnogo je skuplje, pokazala prošla godina. Zato nam je terza i nervozan. Uživaj

avatar
svojnasvome
Tuesday, 01.10.2019
15:45

Daj bre, zaista je to rekao? Ok opet patka???? Daj koji sudija nema odluka koje se nekom ne sviđaju, koje su sumnjive....auuu smeta vam partizan tj šta trenutno pruža...."volite" Partizan baš kao i Terzić, onda kad je na ivici da se ugasi, kad se iživljavaju nad njim, kad proizvod niza fudbalskih i vanfudbalskih okolnosti dovedu do razlike od 20 bodova u korist vaše miljenica....alo pa nismo mi šaka jada koja će gledati kako nas konje....alo pa ima nas poprilično....