U Đangsuu ne žale za Pavkovim, evo ko je njihova nova meta!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.06.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Tiče se i Siniše Mihajlovića...

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je prošle godine ostvarila aranžman iz snova sa kineskim Đangsuom, koji je najpre kupio Ričmonda Boaćija za 5.5 miliona evra, a onda ga vratio u Zvezdu šest meseci kasnije za 2.5 miliona.

Ovog leta bi crveno-beli mogli dodatno da zarade na Boaćiju ukoliko stigne neka povoljna ponuda, ali sa Milanom Pavkovim im za sada ne ide kako su očekivali.

I za njega je Đangsu pokazao interesovanje, ali nije bio izdašan kao u Boaćijevom slučaju. Zvezdi je za Pavkova ponudio tri miliona evra, što su crveno-beli prihvatili, ali je problem nastao jer samom igraču prema dostupnim informacijama nisu želeli da u ugovor stave dogovorenu zaradu od dva miliona, već ''samo'' milion i po.

Pavkov se vratio neobavljenog posla iz Kine, a iako su ovih postojali nagoveštaji da bi naknadno moglo da dođe do dogovora, izgleda da od toga nema ništa.

U Đangsuu sada imaju drugu metu, a to je napadač Mihajlovićeve Bolonje, Federiko Santander.

Paragvajski internacionalac ima 28 godina, u Bolonju je stigao prošlog leta iz Kopenhagena za 6.5 miliona evra i u minuloj sezoni Serije A je na 34 utakmice postigao osam golova, uz tri asistencije.

Vrednost mu se na ''Transfermarktu'' procenjuje na šest miliona evra, ali pitanje je da li će Kinezi biti baš toliko izdašni.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 29.06.2019
14:54

Kako da žale kada su ga poslali ekspresnim vozom za Ljutice Bogdana i još ga stavili u lokomotivu da što pre stigne nazad.