U ''Čuki'' ponosni - Imaju dvojicu svojih napadača u reprezentaciji!

Autor: Beta Beta
utorak 10.05.2016.
17:50
Izvor: Beta

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević ocenio je danas da je fudbaler tog kluba Andrija Pavlović zaslužio da ga novi selektor Slavoljub Muslin pozove u reprezentaciju Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pavlović je jedan od igrača koji se ove sezone najviše istakao u srpskom prvenstvu i našao se kao jedan od debitanata na spisku igrača za predstojeće okupljanje reprezentacije.

"Veliko priznanje za njega, kao i za klub, za sve što je urađeno ove sezone, naročito u poslednjih nekoliko meseci. Pavlović je opravdano skrenuo pažnju na sebe. Mislim da je zaslužio poziv", rekao je Matijašević za klupski sajt.

Matijašević je rekao da je poziv velikom broju igrača iz Super lige ogroman motiv za njih.

On je istakao da je srećan i zbog poziva bivšem igraču tog kluba, a sada napadaču portugalske Brage Nikoli Stojiljkoviću.

"U Čukaričkom smo prezadovoljni što smo, eto, posle kratkog vremenskog perioda dobili dvojicu igrača u nacionalnom timu.

Kad kažem dvojicu, mislim na Stojiljkovića koji je svoj kvalitet dokazao ovde i u inostranstvu. Na obojici je da se nametnu i pokažu novom selektoru koliko mogu da pruže za nacionalni tim",
kazao je Matijašević.

Priliku da debituje za nacionalni tim, Pavlović će imati krajem maja i početkom juna, kada će Srbija igrati prijateljske utakmice protiv Kipra, Izraela i Rusije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke