U ''Čuki'' ne brinu zbog kiksa, ovo su njihovi ciljevi!

Autor: Beta Beta
sreda 22.04.2015.
00:50
Izvor: Beta

Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je da njegova ekipa nije nezadovoljna bodom protiv Radničkog iz Niša, u 23. kolu Superlige Srbije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su u subotu na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Radničkog iz Niša.

"Očekivali smo tri boda, ali posle analize utakmice nismo nezadovoljni ni osvojenim jednim bodom. Meč nije bio lep za gledanje, što nismo očekivali. Arhiviramo tu utakmicu i okrećemo se narednoj protiv Radničkog iz Kragujevca", rekao je Matijašević.

U sledećem kolu Čukarički će u subotu od 16 časova igrati u Kragujevcu protiv Radničkog.

"Radnički iz Kragujevca, iako ima finansijskih i drugih problema, igra odlično sa odličnim trenerom Milovanovićem, ali ako želimo da ostanemo na trećem mestu na tabeli naši igrači moraju da pobeđuju u narednom periodu", naveo je Matijašević.

On je da dodao su se igrači Čukaričkog možda opustili posle pobede nad Radom od 7:0, ali da moraju da se okrenu narednim utakmicama, jer je važan svaki bod.

"Do kraja prvenstva ostalo je još mesec dana, a cilj kluba je da bude među prve četiri ekipe. Igraćemo i u finalu Kupa 20. maja, a tu se nikad ne zna, izlazimo na megdan favorizovanom Partizanu", rekao je Matijašević.

Čukarički je treći na tabeli sa 44 boda, 12 manje od prvoplasiranog Partizana, a četiri više od Vojvodine, koja zauzima četvrto mesto na tabeli. Druga je Crvena zvezda sa 51 bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke