U Čukaričkom zadovoljni: "Rivali po meri"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.06.2019.
20:28
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor Čukaričkog zadovoljan žrebom.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je da su rivali koje je dobio Čukarički "po meri".

Čukarički će u drugoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Molde (Norveška) – KR Rejkjavik (Island), naravno, ukoliko prethodno prođe Banants iz Jermenije.

"Kao i prilikom žreba za prvo kolo, moglo je i lakše i teže. Molde je svakako favorit u duelu sa islandskim Rejkjavikom, norveški šampionat je u punom jeku, a naš potencijalni rival je prvi na tabeli, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

Ali, otom-potom, sada razmišljamo samo o Banantsu i mečevima prvog kola, kad dođe vreme za to pričaćemo o Norvežanima ili Islađanima
", rekao je Nenad Mirosavljević.

Slično razmišlja i fudbaler Luka Stojanović.  

"U ovom trenutku treba prvo da razmišljamo o protivniku iz Jermenije, stručni štab će prikupiti sve raspoložive podatke. Na nama je da se na pripremama u Sloveniji dobro spremimo za utakmice koje nas čekaju. Nigde ne treba žuriti, mlada smo ekipa i sigurno je da nas malo i drma euforija, svi jedva čekamo da krene takmičenje u Evropi. Iskreno, drugo kolo me trenutno ne interesuje, fokusirani smo samo na start sezone i mečeve protiv Banantsa. Nadam se da ćemo ostati kompletni za prvo kolo, trenutno nam nedostaju Bogosavac, Miladin Stevanović, Ovusu..." – rekao je Stojanović.

Inače, Čukarički je danas odigrao dve utakmice po 60 minuta protiv Proletera iz Novosg Sada, jednu je odigrao bez pobednika (0:0), a drugu su Novosađani rešili u svoju korist rezultatom 0:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke