U ''A'' reprezentaciji ''slučaj Jović'', da li sada imamo i ''slučaj Vlahović'' u mladoj?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
16:26
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Neki problem postoji, šta je danas na tu temu rekao Ilija Stolica?

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Iako je od početka tekućih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo bio u sastavu naše U21 reprezentacije, Dušan Vlahović nije pozvan za predstojeće mečeve sa Estonijom i Rusijom.

Mnogi su bili iznenađeni zbog takve odluke selektora Ilije Stolice, a iznenađenje je još veće posle dva gola koja je Vlahović postigao za vikend u Seriji A, u duelu Kaljarija i Fiorentine (5:2).

Naravno, selektor naših ''Orlića'' Ilija Stolica danas se suočio i sa pitanjem novinara na ovu temu, a iz njegovog odgovora deluje da je u pitanju neka pedagoška mera, kako bi Vlahović na vreme shvatio određena pravila ponašanja u nacionalnom timu.

''Mlada reprezentacija mora da bude filter za A tim, filter u svakom smislu, naravno u igračkom smislu, ali i na model ponašanja svakog reprezentativca.

Konkretno, pitali ste me za Duću Vlahovića, razgovarali smo, on jasno zna šta treba da uradi i na koje stvari da utiče, jer njegov fudbalski kvalitet je neosporan, oduševio sam se sa dva njegova gola, čestitao mu…

Druge stvari će sigurno promeniti, upravo zbog toga da sutra u A selekciji ne bi imali situaciju koja je morala ranije da se rešava'', istakao je Stolica, a prenosi sajt FSS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 12.11.2019
09:26

Sta, mi kao ne znamu cemu sluzi reprezentacija ?

avatar
Offside
Monday, 11.11.2019
17:50

Reci covece da treba da se izvini jer je Partizanovo dete i da trazi vas oprostaj...Zasto odugovlacis i vrdas?Smesno je da Jovic i Vlahovic ne budu pozvani u kakvoj god da su formi i nema nikakvog opravdanja za njihov izostanak...Jasno je da je po sredi menadzerska prica koja gura neke druge igrace i u mladu i u A "selekciju" Srbije!

avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
17:46

Stojkovic (Lukac)- Rukavina (Miletic), Milenkovic, Pavlovic (Nastasic), Bogosavac- Fejsa, Lukic/Brasanac- Sulejmani (Zivkovic), Ljajic (Pavlovic), Stevanovic- Mitrovic (Vlahovic).

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 12.11.2019
09:25
avatar
REVØLT
Tuesday, 12.11.2019
18:02

Pojebali bismo svaki vas sastav.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 11.11.2019
17:37

Mi i nase vaspitne mere u pokusaju i nasi treneri sa njima...bas zbog toga sto radite u ovom slucaju ti,pa i Tumbakovic smo tu gde jesmo,a niste jedini,ima ih dosta i u proslosti.