Tvitovi - Ima i onih koji pričaju o igri Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 18.10.2019.
22:12
Izvor: Sportske.net

Evo nekih tvitova posle meča.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda je uspela da slavi protiv Rada, sasvim zasluženo, ali opet će se najmanje govoriti o igri ova dva kluba.

Sudija je ponovo u centru pažnje, i to zbog dve greške koje je napravio. U pitanju su dva penala, po jedan na obe strane.

Ipak, bilo je i lepih komentara na igru Crvene zvezde.

Evo o čemu pričaju navijači Crvene zvezde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
00:17

Kao i na svakoj utakmici i na ovoj je Zvezda bila vise ostecena nego njen protivnik, ali sta da se radi kad se u tole super ligi za sve pita pocasni predsednik FSS i jegov adut iz rukava koji bira selektore reprezentaciji Srbije.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 18.10.2019
22:32

Sa golmanom Rada koji brani za Rad i štoperom Rada koji igra za Rad i sudijom koji ne sudi ni za koga zvezda bi večeras izgubila. Ali pošto je golman Rada Marković novopečeni reprezentativac koji se kod penala baca izvan okvira gola kao da hoće da odleti u aut, a kod gola Gobeljića ne pruža ni ruke, koji dodaje lopte zvezdinim igračima i napucava svog za umalo autogol i štoper Rada Nikolić ponikao u Brodarcu koji ne pokriva prostor upravo tamo gde su znali Pavkov, Tomane, Rodić, pazite Rodić s levog beka na poziciji desnog špica trči u kontranapadu, pa to je toliko očigledno da su dobili uputstvo da tu utrčavaju, zatim Van Lapara koji je levo krilo i sudije koji umesto da da žuti karton Rodiću dosuđuje nepostojeći penal za zvezdu, pa bi Rodić dobio drugi žuti u 56' pa bi zvezda imala igrača manje 35 minuta, pa bi u poslednjih 20-ak minuta ušla sa 1:1 i sa igračem manje, a ne bi trener Rada uvodio Kasalicu da ostavlja Gobeljića samog kako bi rešio utakmicu. Vidite da zvezdi rezultati zavise od ovakvih penala i ovakvih nepokazanih žutih i crvenih kartona, a nije ni samo to, do 2:0 za zvezdu nije postojao prekršaj za Rad za sudiju Maksimovića, zvezdini bekovi po 10-15 metara ukradu pri izvođenju auta, na zvezdinoj polovini dozvoljen ragbi u odbrani, a na Radovoj jedva balet. Nijedan jedini regularan gol u 11 utakmica, od 3 utakmice koje nije uspela da namesti 2 je pokrala, Inđiju i Napredak i na jednoj protiv Partizana nije ni šutnula u okvir gola, a protiv Rada čak ni sklanjanje nije bilo dovoljno nego je morala zvezda da dobije i novi zvezdanaesterac. E, takav tim je prvi na toj njihovoj tabeli, ovakav klub se i dalje nalazi u Super Ligi Srbije.

avatar
Stefan,idemo bre
Friday, 18.10.2019
23:32

Kako te ne smara da ti kao grobar, komentariises svaku utakmicu Zvezde?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 19.10.2019
00:16

Sve dok ti ostavljas ovakve komentare na vestima o Zvezdi i sve dok places pposle svake Zvezdine pobede to je dobro za srpski fudbal zato nastavi u istom ritmu jer mnogo si nam talican.