Tužna Partizanova realnost, ni Janković nije siguran koju sumu novca im je oprostio, ali evo zašto je to učinio!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.02.2019.
20:57
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ovo je postalo neslavna praksa poslednjih godina u Partizanu, retki su oni igrači koji odu iz Humske, a da ne oproste određena dugovanja kluba prema njima.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Ipak, najdrastičniji je primer Marka Jankovića, koji je u finišu zimskog prelaznog roka prešao iz Partizana u italijanski SPAL.

I sam sportski direktor Ivica Iliev je sa oduševljenjem pred novinarima u Turskoj govorio o nezapamćenom gestu Jankovića koji je svom sada već bivšem klubu oprostio ogromnu sumu novca, ali se postavlja pitanje da li ima ikakvog razloga za oduševljenje ili je ovo najdrastičniji primer tužne Partizanove realnosti u kojoj se klub iz Humske nalazi.

Pre odlaska u novi klub koji je za njegov transfer platio 1.8 miliona evra, prema dostupnim informacijama, Marko Janković je u izjavi koju prenosi ''Informer'' otkrio zbog čega je oprostio veliki novac Partizanu, ali nije mogao da precizira o kojoj se tačno sumi radi.

''Reč je o ogromnom novcu, neki ljudi za to rade čitav život. Nisam ni stigao da izračunam, ali reč je o sumi između 160.000 i 200.000 evra. To je na ime zaostalih plata, premija, dodatnih bonusa i svega ostalog.

Jednostavno, volim Partizan. Ako bih se nekad našao u teškoj situaciji, a nadam se da neću, valjda bih i bez ovog gesta uvek mogao da računam na klub u kome sam odrastao'', iskreno je rekao Janković.

On veruje da će dobrim igrama u SPAL-u, a možda kasnije i u nekom većem klubu uspeti da naplati i više od ovoga što je oprostio crno-belima.

''Često sam govorio, čak i kroz šalu, 'moraš najpre da daš da bi ti se vratilo'. Siguran sam da će mi se vratiti'', zaključio je Janković, koji je i današnjom objavom na Tviteru potvrdio da će mu Partizan zauvek ostati u srcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miki_Srbin
Monday, 04.02.2019
01:50

Fan sam zvezde ali zao mi je partizana isto kao sto bi mi bilo zao zvezde da sma navijac partizana a da je zvezda u situaciji u kakvoj je partizan ! Zasto? Zato sto je predosadno da samo postoji 1 klub jer zvezda je prejaka za sve rivale u nasoj ligi kad pomislimo kolio bi liga bila zaninljivija da nema npr zvezde i partizana ... e takvu ligu treba napraviti ali zakljucno sa ova va tima a kako se to pravi? Tako sto svi klubovi imaju dobre prihode u vidu sponzorskih ugovora itd itd. Pa imaju i jake timove ... a ne da gledaju kog prodati da bi preziveli... nazalost surova realnost je da je fudbal na balkanu hahahhahahahhahahahhahahahhaa sve je jasno da ne pisem bezveze ...

avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 03.02.2019
10:58

Jad i beda cime se ovi hvale,dokaz da nikome neplacaju nista sve pare trpaju u svoje dzepove zato niko nece da dodje u Partizan.

avatar
jova68
Sunday, 03.02.2019
05:15

Bravo za gest prema voljenom klubu.
Zanima me samo kada ova bagra od uprave ode da li će i oni oprostiti svoja potraživanja. Uh, izvinite, pa vi prvo sebi platicu u džep pa za druge prema zasluzi

avatar
NikolaDzoni80
Sunday, 03.02.2019
04:21

Dosta bre vise sa omalozavanjem Partizana... u svim sportovima... Velica se POBEDA ZVEZDE veceras sa jadnom Olimpijom,a Partizanov MARS KROZ HRVATSKU je samo jedna obicna pobeda... Pustite na i nase probleme(koji mozde su trenutni,a po vasem je jos produbljeno)... Pisite o VASOJ ZVEZDI SVE HVALOSPEVE ne dirajte vise nas... Raspitajte se malo koliko je porodica zaplakalo od "skidanja" dugovanja Vase Zvezde,koliko preduzeca,poverioca(niko
Nije svojevoljno oprostio) ... A nama malom partizanu kada igraci svojom voljom oproste neku crkavicu(jeste u poredjenju koliko je Zvezda dugovala) Vi pravite SENZACIJE i pp vama to je sad jadno... I sada ce kao po obicaju kada napisem istinu biti NE PRIHVATLJIVO ZA OBJAVITI NA VASEM PORTALU. Nema veze hvala i drugi put.... TUZNA PARTIZANOVA REALNOST...

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 03.02.2019
00:48

Mare, zaista ne znam da li više da ti se divim ili da te žalim? Divim ti se kao časnom čoveku koji je zbog ljubavi prema klubu u kojem je stasao i naučio gotovo sve što zna, oprostio novac koji si svojim radom, trudom i zalaganjem pošteno zaradio.
No, ipak istovremeno te i žalim što verovatno nisi ni svestan da si taj novac dao ljudima koji su na čelu Partizana, i da je to za njih suma zboh koje srećni trljaju ruke.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 03.02.2019
00:37
avatar
svojnasvome
Sunday, 03.02.2019
10:35

Ako smo zasluzili neka bude tako, al isto neka se vama vrati sve sto radite samo u poslednjih par godina.....

avatar
RG VILI
Sunday, 03.02.2019
15:21

Kad niste vi pod katancem ,nece niko :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.02.2019
00:30

Tebi sve najbolje, a Uprava napolje!

avatar
Volem Vosu
Sunday, 03.02.2019
00:24

Tuzno je kada navijaci padaju na pricu o ljubavi prema klubu. Koji god da igrac oprosti dugovanja, njegov transfer je manji od onoga koliko bi trebao biti i to vise od onoga sto je oprosteno, tako da je klub uvek na gubitku.

avatar
neme
Saturday, 02.02.2019
23:10

Daj boze al gde ti druze da igras seriju A mozda neka belgija.

avatar
RG VILI
Sunday, 03.02.2019
15:23

A ti si mi neki aparat za merenje ko ce gde da igra?! Ukljuci tvoj pileci mozak i sadi krompire

avatar
neme
Sunday, 03.02.2019
20:32

Sadi ti u svom selu ja sam sa asvalta ne uspeva krompir al ima boljih igraca od laznog Mesija koji nista nije uzeo jer je svestan da nista nije zaradio .Oteran iz olimpijakosa i dosao u partizan da mu ozive karijeru ovo mu je ko da je presao u inter .al ne brini za sest meseci mozete zajedno na njivu.

avatar
Partizan je život
Saturday, 02.02.2019
22:47

Pa sta ste navalili ko je koliko oprostio.Prvo Partizan nema drzavni bankomat kao neko pa onda da se k...i kako oni ovo ono.Partizanu neopraštaju banke kredite pa da se opet k...i kao neko...manite se fora molim vas.Partizan je mnogima trn u oku a znamo i zasto.Muce ih da od raspada juge su daleko iza nas i u evropi i na domacem tlu...samo uzivajte polako nesikirajte se za nas.

avatar
gorango
Sunday, 03.02.2019
01:08

E moj rodjace... iskreno mi te je zao...