Turci zatežu - Hoće li Zvezda ostati bez pojačanja?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.01.2018.
09:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Činilo se da je transfer Milana Jevtovića u Crvenu zvezdu bio doveden pred svršen čin ali se situacija promenila u roku od desetak dana.

antalyaspor.com.tr
antalyaspor.com.tr

Povezane vesti

Lider domaćeg prvenstva bio je jako blizu realizacije transfera Milana Jevtovića (24) iz Antalijaspora, a onda se situacija drastično promenila u razmaku od samo nekoliko dana.

Loša finansijska situacija u klubu iz poznatog turskog letovališta rezultirala je promenom Uprave i stručnog štaba što je samo po sebi dovelo do stopiranja pregovora sa Crvenom zvezdom.

Novi trener Antalije Hamza Hamzaoglu želeo je da vidi na delu sve igrače koji su pod ugovorom sa klubom a utisak je da je posle nekoliko dana priprema zadovoljan onom što prikazuje Milan Jevtović.

Osim toga što novi šef stručnog štaba Antalije u Jevtoviću vidi igrača koji bi mogao da pomogne ekipi tokom prolećnog dela sezone postoji još jedna prepreka za realizaciju transfera.

"Žurnal" piše da turski klub zahteva od Jevtovića da oprosti dugovanja koja nisu mala i da bi zbog toga lako moglo da se dogodi da Srbin ostane u Antaliji do kraja sezone.


Čačanin koji je prošlu godinu proveo na pozajmici u Rozenborgu bio je projektovan kao zamena za Slavoljuba Srnića, a činjenia je da Zvezda trenutno nema ponude za krilnog fudbalera koji je golom u duelu sa Kelnom odveo crveno-bele u 1/16 finala Lige Evrope.

Mnogo toga moglo bi da bude jasnije već do kraja nedelje jer Antaliju u samo tri dana čekaju dueli sa Kajzerisporom i Bešiktašom i videćemo da li će trener Hamza Hamzaoglu na tim utakmicama koristiti Milana Jevtovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_OmiNyexRzu
Tuesday, 16.01.2018
13:06

ma neka mi zvezda isplati taj iznos i oma će čovwek doći u klub koji voli od malih nogu

avatar
Petar Gazivoda
Tuesday, 16.01.2018
12:11

Niko normalan Srnica nece kupiti , cak ni potpisati za DZ !

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Tuesday, 16.01.2018
11:02