Turci nastavljaju poteru za 'Bambijem'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.06.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Čini se da je veznom fudbaleru Partizana suđen transfer u tursku Super ligu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Povratnik u redove beogradskog Partizana Zoran Tošić (31) mogao bi da se otisne u inostranstvo posle samo jedne sezone provedene u klubu iz Humske.

Nije tajna da iskusni vezni fudbaler sa čelnicima Partizana ima "džentlmenski dogovor" koji podrazumeva da mu klub omogući odlazak u inostranstvo ukoliko dobije ponudu koja se ne odbija.

Utisak je da do sada na adresu Zrenjaninca nije stigla takva ponuda, iako se pisalo da je Trabzonspor zainteresovan za njegove usluge.

Da su Turci najozbiljniji u nameri da se dokopaju "Bambija" Tošića svedoče i pisanja tamošnjih medija koji sada prenose kako je novi član Super lige takođe "nanišanio" iskusnog vezistu.

Rize je u prethodnoj sezoni zauzeo prvo mesto u Prvoj ligi i izborio plasman u tursku elitu, a klupski čelnici žele da oforme respektabilan tim sa iskusnim igračima poput Zorana Tošića.

Cilj je da klub ne dođe u poziciju da se bori za opstanak u nastupajućoj sezoni, a ostaje da se vidi da li Rize ima sredstava da priušti Zorana Tošića.

Pošto "Bambi" sa Partizanom ima ugovor do leta 2020. godine, očekuje se da klub koji igraču ponudi zadovoljavajuće uslove ispoštuje i Partizan sa određenim obeštećenjem.

Čitavoj priči oko mogućeg transfera Zorana Tošića treba dodati i informaciju da Partizan aktivno radi na angažovanju najboljeg igrača Premijer lige Bosne i Hercegovine Gorana Zakarića koji bi po poziciji na terenu bio zamena za "Bambija".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke