Turci hvale Srbiiju, ali samokritika dominira!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.10.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

Utisak je da posle meča donekle traže opravdanje i u kvalitetu našeg tima.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacije Turske i Srbije sinoć su odigrale nerešeno, 2:2 u Istanbulu, iako je Srbija početkom drugog poluvremena povela sa 2:0.

Naš tim nije uspeo da sačuva veliku prednost, pa je i posle četiri odigrana meča u Ligi B nacija još uvek bez ijedne pobede.

Ni Turci još nisu osetili slast pobede, ali imaju jedan remi više od našeg tima. Posle meča, u njihovim komentarima najviše do izražaja dolazi samokritika, jer smatraju da im se u nekoliko mečeva već ponavlja da prvo poluvreme odigraju slabo, a da u nastavku popravljaju šta se popraviti može. Tako je bilo i protiv Rusije u prethodnom meču, kada su takođe u drugom poluvremenu uspeli da izvuku bod posle vođstva Rusa.

"Čestitam saigračima. Igrali smo kako treba, posebno u drugom poluvremenu. U poslednja 3 meča prva poluvremena nisu prošla onako kako mi želimo. Moramo da budemo samokritični, to naglašava i naš trener. Nadam se da ćemo igru iz drugog poluvremena preneti i na prvi deo mečeva'', konstatovao je Merih Demiral, turski štoper.

Selektor Senol Guneš je pohvalio naš tim, ali smatra da je Turska trebalo da pobedi.

''Srbija ima jaka imena u svom osoblju, i Dziuba je takođe bio veoma jak u Rusiji. Danas je u odbrani bio samo jedan visoki Merih, i morali smo da ga stavimo u red. Takođe smo videli prednost njihovih štopera u pogledu visine. Tu su bili naši nedostaci.

Danas smo i loše igrali kao tim, ali smo igrali i dobro kao tim. Postojale su 2 različite situacije. Svi igrači su nam važni. Danas su uložili izvanredne napore. Nadam se da neće biti ozbiljnih povreda. Kao rezultat toga, trebalo je da pobedimo, žao nam je'', zaključio je Guneš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 15.10.2020
16:18

Samo oni sto su svoje zivote posvetili trolovanju na vestima o Zvezdi, a nemaju blage veze o fudbalu mogu da se nadaju uspehu nase reprezentacije sa trenerom tumbakovicem.

avatar
toma1980
Thursday, 15.10.2020
14:45

Ma Utakmica je Dogovorena! Podela Bodova.

avatar
Cegevara
Thursday, 15.10.2020
11:29

Nisu zasluzili ni nereseno

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 15.10.2020
09:03

Niste zasluzili da pobedite.