Tunel "Marakane" - Ni "Jarčevi" nisu ostali ravnodušni

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.12.2017.
14:18
Izvor: Sportske.net

Sigurno se sećate kako je navijačima Arsenala predstavljeno šta Vengerov tim čeka na putu do Zvezdinog terena. Ni Nemci nisu ostali ravnodušni.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde i Kelna ukrstiće večeras koplja na stadionu "Rajko Mitić" u okviru utakmice 6. kola grupne faze Lige Evrope.

Pobeda je imperativ za obe ekipe jer garantuje plasman u narednu rundu takmičenja, dok Zvezdi igra i remi ukoliko BATE ne bude savladao Arsenal u Londonu.

Gosti sa zapada Nemačke stigli su u sredu u Beograd i odradili trening na našem najvećem stadionu, a na osnovu snimka sa zvaničnog "Tviter" naloga Kelna reklo bi se da nisu ostali ravnodušni tunelom na stadionu "Rajko Mitić".

Tih stotinak metara koje fudbaleri gostujućih timova treba da pređu od svlačionice do terena za mnoge deluju impozantno, a doživljaj se upotpunjava na dan utakmice kada nad tunelom grme hiljade najvatrenijih pristalica Crvene zvezde.

Obratite pažnju na emotikone koji su stavljeni uz video na "Tviter" nalogu Kelna. Čuđenje i smeh, videćemo da li će se "Jarčevi" smejati i večeras, kada Zvezdi vetar u leđa bude dalo više od 45.000 navijača!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke