Tumbini "orlovi" konačno stigli u Litvaniju, iz aviona pravo na trening

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 13.10.2019.
18:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Srbije trenirali pred sutrašnju utakmicu.

Pavle Knežević/Sportske.net
Pavle Knežević/Sportske.net

Povezane vesti

Reprezentativci Srbije odradili su trening danas u Litvaniji dosta kasnije nego što se očekivalo.

Naša selekcija je stigla u Litvaniju sa nekoliko sati zaostatka jer je let iz Beograda odlagan dva puta.

Ekipa Ljubiše Tumbakovića se polako navikava na veštačku travu, iako je nedavno igrala na istom stadionu u okviru Lige nacija.

Srpski tim sutra od 20:45 igra utakmicu u Litvaniji.

Foto: Pavle Knežević
Srbija



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 13.10.2019
20:08

''Fudbalska reprezentacija otputovala je ove nedelje za Viljnus, gde će u ponedeljak protiv Litvanije igrati meč kvalifikacija za EURO 2020
Izabranici Ljubiše Tumbakovića su u junu već jednom pobedili Litvaniju. U Beogradu je bilo 4:1.

Inače, na letu za Viljnus nalazi se i Tomislav Karadžić, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ali, i Kostadin Terzić, sin generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Podsećanja radi, Kostadin je član Radne grupe koja se bavi uvođenjem VAR sistema u Superligu Srbije. ''

avatar
magister
Sunday, 13.10.2019
19:47

Evo kako ja vidim:
1. Do kraja moramo da pobedimo sve u kvalifikacionoj grupi, bez obzira što nas to verovatno neće odvesti na EP, ali je to način, da kroz takmičenje i pobede - uigramo tim za play of Lige Nacija.
2. Jako je važno označiti problematične tačke i na njima isprobavati i nove igrače, da bi se stvorio pravi kostur (da li su to trenutno desni bek, levi bek, igra sa jednim i dva z. vezna, sa jednim ili dva krila)
3. napraviti realan kostur relativno rešenih pitanja, npr.:g. Rajković (Dmitrović), stop: Milenković, Nastasić, Veljković, Milunović, Pavlović; z.v. Milivojević, Matić, Lukić, Maksimović, Gaćinović (on može i na oba boka); kreatori: Tadić, SMS, Ljajić; krila: Kostić, Radonjić, Živković, Lazović; špic: Mitrović, Jović - dodao bih tu Rukavinu i Miletića na d. beku, Kolarova i Rodića na l. beku.
4. pored pobrojanih 25 igrača verovatno mesta ima još samo za neke koji bi zaista najavili velike mogućosti, npr. iz mlade ili bi pokazali izuzetne igre u svojim klubovima (npr. Maksimović stoper, kome sam pretpostavio onih 6, po mom mišljenju pokretljivijih i modernijih, uglavnom i mlađih, Spajić)
5. protiv Litvanije: Rajković - Miletić, Milenković, Milunović, Rodić - Milivojević (Lukić), Maksimović - Ljajić, Gaćinović, Kostić - Mitrović
6. tim koji treba uigravati: Rajković - d. bek (treba isprobavati, za sad najbolji Rukavina), Milenković, Pavlović, l. bek (za sad Kolarov, Rodić) - Maksimović, Gaćinović - Tadić, Ljajić (SMS), Kostić - Mitrović.